Napisal/-a Manan » 30. Apr. 2010 22:21
Zdravo!
Jaz sem trenutno v zelo podobni situaciji...namreč že neki cajta s fantom preživljava krizo...in danes me je poklical in rekel, da se tako slabo počuti, da ne more tako naprej, da se počuti tako kot da ne more brez mene niti z mano...zavedava se da imava krizo...in sva se zadnje cajte, cca. tri tedne slišala vsako tolk, vsake 2-3 dni...sedaj mi je pa rekel da žei d ase dva tedna sploh ne čujeva, da rabi mir, da razmilsi...trdi da me ima rad ampak , da ne ve kako bova to izpeljala, da sva različna, da je vmes tolko drugih stavri...dručače pa sva v vezi že 5 let pa še malo več...in nisva več mlada lih...on čez trideset, jaz se pa bližam tridesetki....
in sem čisto na tleh...ne vem kako bom zdržala ta dva tedna brez da ga čujem...groza me je kaj sledi pol...čisto sem na tleh...prav blede se mi že...a ga razumem po drugi strani...on trdi da to rabiva mogoče, da me mora spet pogrešat da to želi spet čutit...ampak me ne ra cajt ubija...in ne vem kk bom zdržala...ker ne morem jesti, dihati...nič...sem totalka na tleh res...
tak da jaz te razumem punca...in ne vem kaka nasvet bi dala v taki situaciji razen, da zares boli, da se ti meša na trenutke...
Življenje je mavrica. Da nastane lepa mavrica pa so potrebni sonce, oblaki in dež!