Če mene kdo kaj vpraša ( Haha

) potem je že to, da misliš o koncu, neko dejstvo ki ga ne moreš zanemariti. In očitno te to muči in vedno znova o tem premišljuješ.
In očitno ti nekaj manjka v tej zvezi. Samo še sama nisi prepričana kaj in kako bi to rešila. Zato pa te muči, da bi poskušala nekaj novega, drugačnega.
Že to, da si rekla da zaradi te zveze manj žuraš in neke vrste izgubljaš "identiteto" se mi zdi, da to govori vedno bolj za to, da pač nisi srečna kolikor bi lahko bila. In potem pride še en drug ... in še bolj začneš razmišljati o tem.
Ljudje smo različni in velika večina jih itak ne bo zdržala celo življenje skupaj, ker poznam zelo veliko takih. Je pa jih nekaj, ki defnitivno so zdržali ( moji stari starši

) tudi jaz imam take načrte s sedanjim fantom.
Odvisno je od posameznika. Jaz ne dvomim v to, da bi hotela preiskusiti nekaj novega, ker vem, da kar imam, je dovolj. Sploh me ne mika drug.
Zdaj pa je na tebi. Po moje nisi 100% srečna, ker drugače niti nebi pisala tega na cosmoju. Razmisli kaj si resnično želiš in to tudi naredi. Če boš se na druge upirala in delala tako kot drugi hočejo, boš na koncu nesrečna. Samo to kar si ti želiš šteje. Razmisli malo.