Priznam da...20#

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 6766
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 16. Okt. 2022 21:32

- Ga pogrešam, sva se videla na zadnje v soboto dopoldan
- mislim da sva bila do zdaj na 7 zmenkih/ se 7x videla, od tega je on 3x do zdaj prespal pri meni do naslednjega dne :D
- drugače kar sem v tem stanovanju v ljubljani, je samo 1x nekdo prespal pri meni, bivši za silvestrovo 20/21

- sem po ene 4 vikendih v lj, spet na domači postli na primorskem, sem se zapeljala proti večeru na primorsko, samo zato, da se dobim s frendicami, ker odkar sem se z njim začela dobivat ,sem se videla od ljudi samo z njim

- sem sanjala že 2x v septembru, da je ena frendica noseča in zdaj je povedala, da je res in so ji napovedali za zdaj fantka.
- imajo vse druge moje prijateljice do zdaj samo punčke, 3 prijateljice imajo skupaj 4 punčke
- zdaj ima že 4/6 mojih prijateljic otroke/ so noseče

- sva se s to prijateljico januarja letos pogovarjali o seksu in zaščiti, na izletu v Lj, jaz sem ji govorila, da sva s K v varnih dneh prakticirala tudi kar brez umika in ona je meni nazaj, da njen pa sploh noče in nista nikoli tako, ker on ne želi (še) otrok... tako da zdaj so se stari ravno obrnile, jaz ne prakticiram več tega, ona ja/ je
- bi imele otroke ravno s 3 mesečno razliko, če bi jaz obdržala

- da si želim po eni strani, da s tem zdajšnjim uspe in ostanem kar z njim :D . No mogoče ga vidim zaenkrat še bolj pozitivno/ skozi rožnata očala malo.
- bomo vidli, kaj bo
- da sem takrat avgusta 1x, ko sem izvedela, da je ta prijateljica začela poskušat odnose brez zaščite (zaradi moje situacije, ker nisem obdržala, ker tudi situcija ali/ in partner ni bil pravi, ne zdaj da obžalujem v celoti) in da se tadruga prijateljica seli skupaj s fantom, imela slab dan .. in ker je imel mmm tudi slab dan in svoj 'izpad' na statusu, sem ga poklicala. Sva se potem 1x kmalu dobila, mi je kazal svoj tinder, je pripeljalo, do tega, da sem si jaz naredila tinder, to je pripeljalo do tega, da sem spoznala njega in se začela dobivat...

- mi pa pri njem gredo na živce pikre izjave, cinizem in tudi negativnost kdaj, večkrat, bomo vidli, kaj bo iz tega, če kaj..

- bi šla še kam potovat naslednji termin, mogoče pomladi letos (upam da ne bodo šle karte se bolj gor), imam zaenkrat v glavi destinacijo: Indonezijo, ali pa kaj takšnega netipicnega: Saudska Arabija, tudi kakšne ZDA Aljaska bi bilo zanimivo (samo je drago) ali pa v Evropi Islandija ( čeprav je to nekaj kar je ful oblegani, popularno/turistično, menda je vseeno vredno obiskat!?) Oz ne vem, Al ima Islandija upravičen Hype ali ne, ali pa Vietnam, Kambodža
- nič se nisem zredila očitno, kljub temu da sem več kuhat začela, teža je zdaj in 4 tedne nazaj 55kg, kar je še 1 kg manj kot sem imela poleti med backpackanjem
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 6766
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 17. Okt. 2022 7:05

- mi je ratalo fajn gledat sanjskega moškega, morem dns pogledat za prvih 20 min, ki sem jih zamudila ko sem bila n a pijači in sestra dano jedla ta prvo, ko sem domov prišla.
-mi deluje ta letošnji bolj simpatičen od lanskega in lepši, meni, Un je bil že preveč urejen ta lanski za moj okus, spominja že malo na istospolnousmerjenega
- mi je zgolj vizualno bila na začetku najlepša ena precej suha, svetlo blond, baletka. Kot celota mi je pa najbolj privlačna bila ena pol makedonka, pol Srbkinja, ki je zdaj šla prostovoljno ven ter ena farmacevtska z okolice Ajdovščine, do zdaj. Te dvajsetletnice so mi pa povečini take malo dolgočasne, brez osebnosti.
- Se moji mami tudi zdi ta letošnji sanjski moški malo bolj pameten od lanskega :lach: , zgleda je gledala lani celo oddajo, jaz sem začela gledat lani bolj zadnjo tretino. Se mi pa zdi, da so letos malo bolj urejene, umirjene ženske izbrali napram lanskim, malo manj umetne tudi mogoče.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 6766
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 18. Okt. 2022 6:08

- ne vem kaj naredit glede sedanjega razmerja/ dejta, ker mi seks za zdaj ni toliko v redu. Prej sem vidla seks s K kot normalen, zdaj ga vidim kot ful dobrega.
Po drugi strani pa ta zdajšnji osebnostno deluje bolj primeren za resno zvezo od K.
- mogoče me kakšne stvari pri zdajšnjem motijo pa s e niti ne dobro zavedam
- mogoče mi je pa čudno, ker sem začela z nekimi intimnim stvarmi s popolnim neznancem. Večina ljudi, s katerimi sem prej bila intimna, sem jih poznala nekako platonsko/ prijateljsko že po par let prej, preden smo kaj imeli in so mi bili že od začetka bolj domači, ali smo pa imeli skupne prijatelje, da sem že preko prijateljev več vedela o njih kdo so/ kakšni so, kakšno mnenje imajo ostali o njih, da je bilo več zaupanja...
- imam toliko stvari, obveznosti, da ne dohajam vsega, potem ob vsem tem pa se poskušat krmarit z osebnim življenjem in kaj naredit iz osebnega življenja. Ok tudi če zdaj ne bo nič uspelo, ne bom vsaj imela slabe vesti da nisem nič naredila v tej smeri, od začetka sept naprej ogromno časa in energije vlagam v to področje..
- sem iz finančnega vidika ugotovila, da bolj rabim terapijo, kot Plesne in. Bom zaenkrat vlagala denar v to

- da zdajšnji zelo slabo sprejema pripombe in debato o seksu, to je tud en velik minus, ne sam da ni great, da se govorit o tem ne moreš, ker druga stran tako slabo sprejema, nisem še imela sploh takih izkušenj, da bi kdo tako slabo sprejemal, ali pa nisem še nikoli imela takšnih debat, ker ni bilo takšnih problemov(ali pa v svojih najbolj zgodnjih letih seksa sem bila premalo izkušena D abi vedela povedat, kaj mi ni v redu)

- zdaj že res ne vem, a je samo v meni problem in imam samo jaz probleme z njim, ostalim je bilo vse super (kot on trdi), ali je nek večji procent žensk malo zaglumil Oz se nikoli ni lotil debate, kaj jim ni všeč..

-se mi celo pojavlja vpr., če bi se ponovno s kom pogovarjala po tindru. Sem dejansko tako monogamna, da niti nikomur ne odpišem it tindra, odkar se z njim dobivam, da ne bo spet kakšnih očitkov kako se js skos z večjimi dobivam.
- sem baje njega presenetila, da se dobivam zdaj kar samo z njim, ker sem mu bolj neresna delovala na zacetku
-mam drugače že skoraj da filing, da tipi na tindru so manj seksualno izkušeni od enega random tipa iz real lifa, ki ni na nobeni aplikaciji

- Mi deluje simpatičen en, ki mi je pisal (tudi že kak teden ali 2 nazaj), iz istega faxa kot jaz in isto star, po slikah je v redu, samo upam, da ni spet kakšen, ki izgleda potem v živo ful slabše kot na slikah. O meni je bilo rečeno, da zgledam približno isto na slikah in v živo, samo bolj suha v živo.
- jordanec me je očitno odmatchal, ker mu ful časa nisem odpisala za eno pijačo, hotela ga zadnjič okazat frendicam na pijači, in ga nisem imela več med pogovori

- nimam pojma, koliko sem visoka, ker so me na zadnje izmerili še v srednji šoli, sta mi pa že 2 rekla, da delujem višja od izmerjenih 171 cm v 4. letniku, po mnenju od enega sem nekje 173 cm, po mnenju drugega 172 cm
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 6766
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 18. Okt. 2022 20:00

- se danes počutim kar sproščeno, zadnja dva dneva sva bila na izi zgolj sprehodu, brez seksa ne nič, prejšnji dan sva se kr neki krgala-debatorala in sm dala vso neg. energijo in kar me je morilo ven, kar očitno vpliva na današnjo sproščenost, danes je pa pašal ta sprehod po službi. Sama sicer živim na lokaciji, kjer se sploh ne da nikamor iti na sprehod v bližini hiše.

- sem zdaj odkar se z njim dobivam začela hodit na nek predel Lj, kjer prej sploh še nikoli nisem bila, zanimivo, me neka kopica blokov, da je ful otrok zunaj (po centru jih recimo skoraj ne vidiš) ter nek tak v izi vajb spominja skoraj, kot da bi bila na kakšnem letovišču na Hr, pa en predel malo spominja na moje domače mesto, začuda je še on bil v tistem mojem domačem mestu in še on ve kateri del sem mislila..

- sem imela več nekih prebliskov danes čez dan o služebenem opodorčju in o ljubezenskem področju. Glede službenega, mi je delno oz skoraj v celoti žal, da sem sploh šla v smer v kateri delam sedaj, sem še njemu to razlagala in mi govori, da sem itak še mlada in da me bo on pomagal vzpodbujat iskat nove službe, ker jaz ful zavlačujem s tem iskanjem. Ful zanimivo, se sama niti približno ne počutim mlada, ampak spet kot da sem na robu nečesa..

- dobivam neke ideje glede svojih preteklih odnosov, razmerij, da pogrešam malo to živahnost, da se je vedno kaj dogajalo pri K, ta zdaj je zelo miren, vsaj zadnjih parkrat se m ije zdel.

- mogoče imam pač napačno predstavo, kako naj bi zveza delovala, da je pač normalno, da ti je po par letih malo bolj dolgočasno, monotono... in se moreš pač sam sebe razvedrit s svojim življenjem, ne da ti partner nek excitment prinese. Po drugi strani, sem pa lahko da tako razvajena, da preveč iščem, ali pričakujem, da more bit vse ali skoraj vse popolno pri partnerju, je pa v resnici bolj tako, da neke stvari so ti všeč neke ne. Zdaj pri vseh treh, zdajšnjem, K , bivšem vidim njihove dobre lastnosti in tudi slabe, lahko da je pač tako, da nekaj moreš sprejet in veliko boljšega matcha kot to pač ne dobiš.
- ne vem, kaj na j zdaj, ko sem prišla do sedanjih spoznanj grem nazaj in pustim tega zdaj, mogoče do K ker pogrešam to njegovo igrivost, spontanost? Ali je pač bil znak, da ker nama prej ni šlo, da nekako ni bilo usojeno ali le nisva za skupaj..

- mi je v bistvu zdaj pašalo, da zadnjih 2x nisva seksala, da nimam nekih pretresov, da bi moralo bti drugače ai boljše ali da mi te posteljne aktivnosti ne vem koliko novih vprašanj in dvomov prinesejo
- se mi je zdel danes on pa čisto v izi, mogoče sem si ga jaz napačno predstavljala na začetku, da ima o nevemkakšna vsa pričakovanja, ki bi jim jaz mogla zadostit ali da je nevemkako boljši od mene v večini stvari in morem nevemkako pazit, da ne naredim kakšne napake.. Ful sem imela nek pritisk z njim in se počutila manj sproščeno kot z drugimi, razen tisti 2. dejt ko sva začela z nečim malo več, mi je deloval zlo kul in sproščen, kasnej pa tak kot opisano..

- je neko njegovo mnenje, da mu seks pa ni toliko pomemben v vezi bolj druge stvari in bi bil skupaj ne glede kak bi bil seks, kar se pa js ne strinjam, grozno. To je tko nekak, kot da bi moral živet otroštvo brez čokolade in sladkarij.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
žveplenka
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 251
Na forumu od: 7. 5. 2021

Neprebrana objavaNapisal/-a žveplenka » 19. Okt. 2022 10:32

:rolleyes: in pol boš z drugim začela in za temu jokala

- res mi gre na živce svet pa ta naša generacija nobene sposobnosti prilagajanja nobene potrpežljivosti vsi se majo za neki posebnega, se ne oziram ponavad na to mi dol visi ampak v luči zadnjega tedna... fuck off world
- se premalokrat zavedamo čisto nekih osnovnih zadev in pol k ti to v glavo prleti boli zelooooo
- jaz ne dojemam sploh zadnjih dni k da sem v nekem transu, jedla nisem že par dni loh bi se sam jokala pa v pojstli ležala sam ne gre morm stisnt in delam vse nekak na avtopilota
-je**** k mislš da maš vse poravnan kokr si si želel pa pride do tega :mad:
-vem da se bo vse razrešil na konc in da bo vse super še sam vseen k ne pričakuješ in ne dojameš
mmm
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1376
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 19. Okt. 2022 21:24

žveplenka napisal/-a: :rolleyes: in pol boš z drugim začela in za temu jokala

žveplenka is cruel, but realistic :wink: :oops:

* Ne sej pr temu zadnjem mi je hayley delovala zaljubljeno oz. se mi zdi, da je še zaljubljena, sam so pa drugi problemi...
* V K-ja po mojem sploh ni bila zaljubljena, sam jo je očitno s tistimi stvarmi pritegnil s katerimi je ta še ni

* Sej jaz sm bil v prvo tolk noro zaljubljen, pa se nisva niti polubčkala normalno, samo za rokice sva se držala parkrat. Pol sm pa to neki let preboleval al pa še vedno? :lach:
* V drugo, ki ji pravim(o) bivša nisem bil tolk zaljubljen, sem pa vseeno bil zaljubljen, se spomnim metuljčkov na začetku zveze. So pa bili skoz problemi, kakšni še podobni kakor jih ima hayley zdej. Ampak sva se nekak obdržala.
* Tko da mogoče tale zadnji hayleyin ima potencial. Čeprav z bivšo bi morala iti prej narazen in potem na koncu tudi sva, tak da morda ni dober primer/nasvet za hayley

* Zdej pa sploh ne vem če se bom v kero še zaljubil. :oops: Ker lepih punc sem dosti že videl, nekaj jih tudi "sprobal", tak da niti ne vem v kaj se lahk še zaljubim
* OK, rad občudujem žensko, malokatero tako vidim, samo vprašanje če se bom zaljubil ravno v tisto žensko, katero bom občudoval

* Drgač že nekaj zaporednih dni mi je super :oops: :cool: Nič koreografije spet nisem pokapiral na plesnih (bi, ampak mi je ritem bil prehiter :twisted: :mad: :evil: ), ampak po drugi strani tolk vadim, da u bistvu do sedaj vem celo koreografijo na pamet :oops: ;D
* Pa nikoli nisem veljal za piflarja (ker se nisem rabil piflat, ker mi je bilo dovolj, da 1x slišim in to je to), je pa res zapomnit si stvar, je najlažje. Se nekaj brez občutka naučit na pamet in to je to. Vadit dokler ti ne pride v kri / podzavest.
* Ne vem zakaj sem sploh motiviram, a čutim, da je prava stvar :rolleyes: :)
* Pa mislim, da se tudi ful dobr razgibam
* Mi pa gre na živce, da sem danes premalo pokapiral, seveda :twisted: In me skrbi kaj če se kdaj ne bom naučil (sam; 1x mi je neki hayley razlagala po telefonu še, sam nisva se najbolj ujela, mi je pa na koncu vseeno razložila kar sem rabil :wink: :) - jaz mislim, da dosti boljše razlagam/inštruiram od hayley - sam jaz imam res smisel za to. Pa tudi velik izkušenj že :) Ne ples, ampak razlaganje) do naslednjič :roll: :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 6766
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 19. Okt. 2022 22:05

- lol, vsi si mi bili zaradi drugih stvari všeč, drugače ne bi bila z njimi. No nek odnos z bivšim je zdržal najdlje, 5 let, tako da je že bilo na njem nekaj, da me je vseskozi privlačilo in ga nisem prej dokončno zamenjala.

Pri Kju me je pa res matral bivši, da sem bila z njim takoj po tem ko je zbolel in prekinil stik. Zdaj pa vidim veliko veliko pozitivnih stvari tudi pri njem, ki so mi bile prej samoumevne.
Bi pa še vedno rada imela pogovor z bivšim, da nekaj al zaključiva al se malo pogovirva po vsem tem času, upam da je z njegovim zdravjem ok.

- če so metuljčki kaj relevantni, pa ne vem če so, mislim da sem jih imela največ pri chaskiju. Ampak tudi zato, ker sem si malo po svoje najbrž nrdila idejo o njem na začetku, pa tudi o kom drugem, mogoče temu zdaj, ker sta oba nekje z neta. O bivšem in Kju sem imela že čisto realno sliko, predem smo karkoli začeli, ker sem jih že več let prej poznala.

- ta zdajšnji se mi pa zdaj zdi al skoraj zaljubljen vame, samo da tega prej ni kazal ali pa bi tako rad imel čimprej družino mogoče, da se mu kar jaz zdim primerna. Čeprav nimam pojma nekaj o otrocih. Bolj bi bila za pse in mačke imet. Pismo, koliko različnih lušnih psov je tam na njegovem koncu Ljubljane. :D

- mislim s tem zdaj se dobivam 1 mesec ali dober mesec, tako da ni treba neke drame delat, še za njegovo osebnost mi do zdaj ni čisto jasno kakšen je, ker se mi skoraj vsakič malo drugačen zdi, pa tak skrivnosten, da ne veš kako bi ga prebral, vsaj jaz ne. No če pridem do unega dogodka, bom malo spoznala njegove znance in sočlane, tako da mogoče bom takrat še malo bolj dobila občutek o njem.
- šele kakšnih 5 dni nazaj mi je povedal pravo starost, se je namreč za 1 leto pomlajšal na aplikaciji

- Ne bi vedla čisto reči, kaj bo s tem tazadnjim, mogoče sem si tudi malo po svoje naredila sliko o njem na začetku. Zaenkrat ni bilo še nič res odločilnega takega, bom pa najbrž kar razočarana nekaj časa, če bo prišlo do tega, da prekinem z njim in se bo treba iti vse na novo, ker sem noro padla noter na začetku dobivanja in na momente si tudi že mislila thats it.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1376
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 20. Okt. 2022 8:57

Mislim jaz metuljcke povezujem z zaljubljenostjo, ceprav zaljubljenost je precej vec kot zgolj metuljcki

Po dr. Milivojevicu, tansakcijska analiza, se lahko zaljubijo samo custveno prikrajsani ljudje.

Jaz npr. sm se pr 18ih zelo preprosto zaljubil, v bivso malo se, zdaj se pa sploh ne morem vec :twisted: :)

Kar bi bil problem ce bi z eno seksi zensko zelel novo zvezo. Zaljubljenost je skoraj “must” v startu, ali :?:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 6766
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 20. Okt. 2022 9:10

Kot sem jaz že zgoraj napisala, če lahko razberes iz napisanega, j e bila pri meni bolj zaljubljenost in metuljčki povezana s tem, da sem nekoga na novo spoznala in si naredila neko svojo sliko o njem v domišljiji po svojih željah.
Pri tistih, ki so mi postali všeč, sem jih pa poznala že več časa ter so mi zelo očitno na začetku pokazali da želijo nekaj z mano, sem jim všeč, je bilo manj metuljčkov ali pa sploh ne.

Se mi zdi da so pri meni malo metuljčki tudi povezani s tem, da s ene vem ali sem tistemu drugemu sploh všeč.

Druga vrsta metuljčkov je pa pri meni povezana, s tem, ko mi nekdo nekaj seksualnega pove ali napiše, da me kar za mravljinci.

LOL jaz sem imela eno smešno izkušnjo, ko sem se pri eni stranki začutila metuljčke, ko sva se 1. srečala, ta stranka je še predlagala, da se kaj vidiva v privat času, eno leto po tistem 1. Srečanju z metuljcki, ko sva se v drugič videla, ampak potem nisem šla, sem bila zasedena v tistem času.

Tko da v nekaterih/večini primerov mislim da so metuljčki bolj seksualna privlačnost kot zaljubljenost. :D
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1376
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 20. Okt. 2022 9:13

Če je seksualna privlačnost = metuljčki in si dovolj časa s to osebo pa pride tudi do zaljubljenosti, ali? :roll: :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 6766
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 20. Okt. 2022 9:23

Odvisno od osebe, js mislim D a imam najbolj izrazit občutek zaljubljenosti, če mislim, Da drugi osebi nisem všeč, ali ne vem če sem ji. Drugače je pa nek drugačen filing.
Aja js sem čutila po mojem en večer metuljčke pri dveh na tinderju, samo med dopisovanje, s tistim dvema k ista me najbolj karakterno pritegnila, se bolj s tistim drugim ekonomistom. Tako da tej metuljčki so bolj Seksualna privlačnost pri meni ja, ampak ne vizualna, bolj cel paket. Če več časa z nobenim nisem nič, potem. Se toliko prej dobim te metuljčke.

No jaz najbrž. Sem imela na začetku malo crush na tega zdajsnjega, potem ko vidim da sem jaz tudi njemu nazaj, me skoraj malo bolj mine.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 6766
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 20. Okt. 2022 18:04

- se organizacija mojega prostega časa odkar se dobivava, zadnji mesec vrti praktično okrog njegovih nedelovnih dni, ko ne dežura, njegovega prostega časa ter okrog njegovega dopusta
- ta teden sem ga videla malo več, po svoji službi, ker je imel on dopust

- ta teden celo soboto dela, nedeljo dopoldan najbrž spi, tako da bom organizirala kakšno pijačo s kolegicami v soboto, šla na primorsko

- sem planirala tudi pomagat olive nabirat, ma so jih zdaj pobrali že med tednom zaradi dežja v soboto

- imam malo zmede tudi s svojima prejšnjima, imam neka čustva do vseh, posebi še do bivšega

- ampak mi je po drugi strani excited njegova ideja, da bi jaz dobila službo v mestu, kjer on dela in bi se tudi on vzel stanovanje tam

- bom kot kaže v tem tednu kar 2x službeno v Mb

- sem do zdaj nosila že nekaj svojih parfumov pred njim in očitno mu je še vedno najbolj všeč vzorček Clive Christiana fruity floral ter parfum Jo malone Mimosa & cardamom, ta mu je bolj všeč od mojih Kilianov in ostalih parfumov, bizarno.
- je meni od parfumov, ki sem jih do zdaj vohala na njem najbolj všeč Diorjev L'homme le parufm in Mochino Toy boy. Kar se Diorja tiče, je očitno moj naj sestavina v moških parfumih Iris.

- me je malo strah, da bi pogrešala sedanjo službo in sodelavce, če bi menjala
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 6766
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 22. Okt. 2022 13:25

- kdo bi razumel moške, js mam same probleme s temi, s katerimi sem že prekinila odnos. Vsi mi nekaj ful zamerijo očitno.

- K zdaj noče niti odpisovat meni na sporočila, ampak med drugim je pa vprašal dve moji prijateljici, če bi hodile plesat z njim. Ena, ki je 8 let nazaj mutila z njim je očitno pristala in se skupaj zdaj vozita plesat. Ta tretjo, ki pa več kot očitno ni ljubiteljica plesa, jo je spraševal pa za potovat skupaj. :rolleyes:
Najbolj je pa smešno, da, ko smo bile na zadnje na pijači s tisto, ki zdaj hodi plesat z njim, je pred mano ful negativno govorila o njem, da njej se že takrat, ko je bila z njim ni zdel prav okej... :roll: in zdaj ko je še tatretja prijateljica to zvedla, tista ki je bila takrat na pijači z nama, jo je menda tudi njo presenetilo, da hodi plesat z njim, po tem, na kakšen način je na zadnje o njem govorila..

- da imam malo dvomov, če sem se sploh prav odločila, da sem se z nekom novim začela dobivat.. na začetku me je malo zaneslo oz. me je nek crush prijel.. nisem imela namena z nekom novim nekaj začet, vsaj še ne tako hitro

- je pa drugače moja mama bila kr ful vesela, da sem se na neko aplikacijo prijavila in začela spoznavat, Ker ima ona tudi neke hčerke prijateljic, ki so tudi prek neta spoznavale. Ne vem točno kakšno mnenje je imela o Kju, parkrat se ji je zdel ok, zdaj kdaj če sem js komentirala, da je nesramen do mene , pa spet se ji ni zdel oz mogoče je vidla da js sama več kot tolk z njim ne začnem..
- mama že ful časa želi, da bi js nekoga spoznala, oz že vsaj 2 rojstna dneva mi je to voščila

- vem pa da se je mami moj bivši zdel v redu, verjetno edini s katerim sem bila da se ji je zdel v redu, (v mojega prvega so pa bili na začetku skoraj zalubljeni, vse je imel on prav, jaz nič, ma so proti koncu videli kako je z njim, in da ni v redu) samo sama takrat nisem hotela bit skupi in en čas sem menda tudi govorila da je dolgočasen tako da za tisto situacijo sem sama kriva. Ali sem bila pa pač pri 26 preotročja, da bi se ustalila oz. bila bolj resna...
- da zaupam tudi intuiciji moje mame, samo določeno obdobje skozi svoja dvajseta m ije pašalo bit tudi z nekatreimi ki niso bili tolk primerni, je bla pa zanimiva izkušnja

- mi je pri tem zdajšnjem kjut, bolj všečno, ker želi imet 2-4 otroke, čeprav se sliši crazy, medtem ko K ju je menda 1 dovolj, kot je govoirl oz skoraj bolj ne bi imel več
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 6766
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 23. Okt. 2022 10:52

- covid je nazaj očitno, sta dva moja sodelavca bila pozitivna prejšnji teden, prvi je zbolel ravno par dni po tem, ko se je vrnil iz izobraževanja v Nemčiji
-si trenutno merim vročino, ker se malo tako švoh počutim, ali je pa to samo normalno za vikend in sem še od tedna utrujena
- nimam pa na žalost nobenih palčk za testiranje, čeprav ponavadi pokaže poz. šele ko so že bolj konkretni znaki okužbe. Sem pa prebolela 3 meseca nazaj, ampak kdo bi vedel ali to zadostuje ali ne.

- đizsss, kako imamo tle majhen hladilnik za 4 osebe, meni skos primanjkuje placa. Zdaj imam eno mineštro narjeno še od petka in ne vem ali je dovovolj še za 1 osebo ali še za 2x ali 3x ali ne. Zdaj če, naredim še eno drugo, novo mineštro, z zeljem, ne vem sploh če lahko dam 2 lonca v ta hladinik oz kam dat vse ostalo :nein:

- ma js bi po eni strani z veseljem imela malo bolniške, nisem imela bolniške/ dopusta od sredine julija, mislim da imam še polovico dopusta neporabljenega od letos, še ene 10 dni bi mogla met

- mi kaže termometer zaenkrat 37,3. Nimam pa stalno visoke temperature, kak teden nazaj so mi v enem podjetju po kamerci izmerili 36,4 sredi dneva.
Mogoče dobim kdaj tudi malo vročino od stresa, skrbi, ne vem.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4210
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 23. Okt. 2022 18:04

priznam,
- da se kar pozna na internetu da je bolj slabo, depresivno vreme, je kar več jamranja :P
- da ne grem volit, ker mi noben od kandidatov ni zares všeč.
- da se mi zdi blesavo poudarjanje spola pri teh funkcijah.. se mi zdi žaljivo za ženske, da pri kandidiranju propagirajo njen spol namesto pravih kompetenc, dela, truda in dosežkov.
- da mi je zoprno kompliciranje logiranja v spletno banko. rabim aplikacijo na fonu (zaradi katere sem moral kupit nov telefon), pa geslo na računalniku, zdaj pa še sms dobim. še za izstrelitev jedrskih konic manj komplicirajo :rolleyes:
- da moram mal shujšat, ker mi je ene par hlač postalo pretesnih, pa nočem novo kupovat ker so komaj 10 let stare. sicer mi je pa všeč da mam malo več kil, čeprav na nezdrav način.
- da sem imel prvič sestanek online in je čuden občutek, zliti domače okolje s tujimi ljudmi. drugače pa v redu, čeprav imam raje v živo.
hej norci :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]