Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1630
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 25. Okt. 2020 16:19

* sem izkoristila tale prelep dan za pohod s prijateljico. "Lih prov", da se fino spotiš, načvekala vmes, lep razgled, zdaj pijem kavico, sveže stuširana + umiti lasi + maska za lase.
* me čaka sprotna naloga za faks, itak se lotim zadnji dan. je sicer tko, da imamo več teh sprotnih nalog, za pogoj k izpitu rabiš samo eno opravljeno nalogo. jaz sem se valda odločila, da bom naredila vse... če ne bi, bi imela res slabo vest.
* imam jutri res rest day, ker sem 4 dni zapored skakala okoli. prvi dan pretekla 5 km, potem 8 km, včeraj hrib, danes hrib.
* bi bilo vse fino in fajn, če ne bi pojedla toliko sladkarij. god damn it.
* po oddani nalogi pa me čaka branje enega krvavega trilerja - guilty pleasure <3
* počasi bi morala začeti pisati seminarsko...
* nič pametnih služb zaenkrat. god damn it.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4640
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 25. Okt. 2020 16:40

- mi je dalo zdaj to zgoraj idejo, da se še js s prijateljicami zmenim za it hodit, ko bom naslednji vikend tu, če bom
- je bilo moje glavno razgibavanje v tem dnevu čiščenje avtov, sem kar perfekcionist pri teh stvareh, tako da si kar vzamem čas, pa še zuni sem se fajn nadihala zraka, drugače sem večinoma noter za kompom ali delam za službo, ali kaj tretjega prokrastiniram..
- se bom raje preventivno vrnila v Lj, jutri zjutraj, ker moje potrdilo vseeno ne vem, koliko bi veljalo enkrat sredi nedelje..
- ima eden od tastarejših (pol)bratrancev novo punco tu pri nas..
- zdaj nimam preveč časa za ostale stvari, ker imam velik dela za službo še za nazaj, ampak pol, ko bom mela malo več, bom pa tako spravla bivšega, da se loti razpisov in priprav za razgovore, pa po možnosti se zrint še kam izven razpisov.. sej pol, ko ima službo je priden za delat, ampak za se kam zrinit, da ga vzamejo na novo, je pa totalno počasen/ len... očitno je tak tip, da mu služba v lajfu ni toliko pomembna in je čisto negrebatorski.. no saj neke inštrukcije je le imel še ta vmesni čas...
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mayaeb
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 146
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 26. Okt. 2020 20:01

- priznam, da me je bris kar skrbel. Niti ni tako hudo, malo nadležno, boli ne, takoj mine. Če bo še kdaj treba iti, ni panike, bom šla z lažjim srcem kot tokrat, ker vem kaj me čaka.

- počutje nekje na dno, utrujena, cel dan se prelagam iz kavča v posteljo in nazaj. Glavobol še vedno ne popusti. Bo bolje, se ne damo :)

- še dobro, da obstajajo pametni telefoni, da lahko na kakšne maile odgovirim in dobavnice pošljem dalje.

- ponosna, da imamo v službi ljudi, ki se jim lahko zaupa in postorijo kar je treba, da vse ne obstoji.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4178
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 28. Okt. 2020 17:06

Da mi ni jasno, kaj carajo s forumom.. ko je treba na kaj govoriti, se cosmo obnasa, kot da ga bodo pustili dokoncno crkniti.. za nepotrebne dizajn 'popravke' pa so tu?

Mrs, this is our squat now :evil:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4640
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 28. Okt. 2020 19:34

- me zanima, koliko časa bo tokrat trajala karantena, občine
- po drugi strani je zdaj ta druga polovica oktobra, kar je karantena precej manj stresna v službi
- mi je glede parfumov ful všeč Naomi Campbell Naomi Campbell, bi kupila kakšnega, ki diši podobno/ podoben vibe, samo da ni od slavne osebe, smo ne vem kater bi bil podoben, glavne značilnosti/ skupine naj bi bile vanilja, sladek, pudrast, amber.. samo je tako dobro zmiksan, da ni izrazito čutit vanilje, ker pri kakšnih drugih močno udari ta vanilja ven..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 278
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 28. Okt. 2020 22:27

- Ha, dizajn je res "zanimiv", včeraj na mobilnem telefonu mi ni čist blo jasno zakaj so fonti črni, sedaj na PC-ju zgleda kar grozno, ko je vse zamaknjeno levo

- Spama/oglaševanja čedalje več

- Zdaj ti vsaj več reklam ne odpira čez tekst, ko pišeš prispevek/ZS, čeprav na mobilnem mogoče še

- Stres se tudi meni umirja že drugič letos

- Neki je Tinder začel mal bolj "piskat" zadnje dni, čeprav še nič resnega

- Eni več nisem všeč toliko, ko je spoznala da nisem dovolj veren po njenih pravilih

- Druga se mi hvali, da se nekaj spozna na računalnike, pol ji napišem jaz kaj znam/delam, pol me začne čist občudovat, jaz pa zdaj nevem več kaj bi ji sploh na to napisal, ker mi ni najbolj vedla napisat kaj točno pa potem ona dela s temi sistemi :razz:

- Zdaj komaj vidim, da to kar jaz delam, da to pa res obvladam. Vedno se primerjam s kom, ki je še boljši in tudi bolj priden od mene, vsake toliko pa vidim, da določene probleme rešim zelo zelo hitro in brez vsakršnega napora, en kup ukazov in nastavitev vem na pamet

- Tko da nisem še čist za odpis. Nimam denarja niti kot kak vodilni kader v firmi, kaj šele kot solastnik kake firme, ampak znanja in skillov pa imam kar velik za nekega kar vredu strokovnjaka :) Samo ženske tega ne vidijo, na koncu vidijo kaj imam na računu, in kaj še znam narediti vsakdanjega poleg tistega kar je na računu... Dodatno vidijo še kako izgledam. Zdaj po svojih skillih bi se lahko primerjal s kako, ki veliko da nase in na svoj izgled, ker tudi jaz tam kjer sem, sem dober, niti pod razno pa ji ne bom privlačen, medtem ko ona meni pa zelo verjetno bo :roll: :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4640
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 28. Okt. 2020 22:54

^ lol, ti kakšne stvari res ful direktno sem gor pises
- kolikor sem jaz opazila, so tebi prav izrazito všeč take, ki dajo veliko na svoj izgled, kar mi je bilo malo presenetljivo. Ostali tipi, ki sem jih jaz poznala ali imela opravka (mogoče je bilo tudi krivo, da večina je bila še mlajša, ko smo bili vsi v študentskih letih..) niso gledali takšnega stila žensk.. razen enega, uni od lanske zime,ki je pa bil že sam moška verzija tega..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4640
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 29. Okt. 2020 18:49

- kako mi je zoprn sodelavec, un tasamski, sem mu danes pokomentirla/ pohvalila, kako je en naš sodelavec/ poslovni partner, prijazen, vedno vse pomaga dokaj hitro in on mi takoj nazaj zabije, ja, da prejšnjič se je pa njegova žena oz. ena ženska, ki je najbrž njegova žena, sprehajala mimo, med video sestankom.. js je sicer nisem videla, verjetno je bil ravno tisti čas, ko sem po slušalke skočila.. Pa sploh nisem nič rekla v takem smislu, da bi bil meni osebno karkoli, samo splošno sem pohvalila..
- drugače pa ja, z vsemi, s katerimi sem se srečala službeno in so mi bili do zdaj najbolj zanimivi/ všeč vizualno in osebnostno, po nekem vtisu, so že poročeni, Švicar, Nemc, pa očitno zdaj še ta Poljak zgoraj omenjen.. :rolleyes: :rolleyes:
- sploh ni nobenih faking samskih ljudi v moji službi oz. med poslovnimi partnerji, lastniki očitno... js sem edina in ta moj sodelavec, ki je pa tudi že bil poročen in ločen.. Se kar tako malo fail počutim, ker očitno imajo vsi ostali poštimano neko partnersko ali družinsko življenje..
- ful dobro, da je jutri petek, mi je šel kar hitro teden, gre zdaj bolj hitro kar od doma delam
- mi je bed, da ne bom mogla domov za vikend..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 278
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 29. Okt. 2020 19:19

- Lepša je, bolj mi je všeč. Si mi pa tudi ti všeč, kar itak veš :oops: :wink:

- Žal imam potem težavo z občudovanjem večine žensk. Tudi bivšo sem premalo občudoval, vem za eno prijateljico, s katero sem prijateljeval pred bivšo, da sem jo bolj občudoval od bivše.

- Danes sem samo šel na sprehod iz službe domov, mi je bilo dovolj, sem hotel malo počivat, sem še neki utrujen od prejšnjega pred-korona načina življenja. Zdaj bom pa na TV pogledal film o Kennedyju in kubanski jedrski krizi do konca :)

- Drugače nič posebnega. Bi z veseljem vzel dopust, da bi imel podaljšan vikend, ker zgleda da sem od dopusta poleti nekaj že nazaj utrujen, ampak ne bom. Računam, da vzamem čimveč dni v kosu proti koncu leta (upam, da bom našel kaj kamor bo mogoče potovati :) ;če ne bom pa dopust koristil drugo leto), in potem grem na neko destinacijo, kjer ne bo toliko moteče tudi če grem sam :)

- Lani sem s kolegom hotel iti v Beograd, a mi je tik pred zdajci skenslal, potem sem šel sam v Zagreb, in mi je bilo čist OK za tistih nekaj dni. Malo bedno tu in tam, ampak še vedno bolje kot letošnji poletni dopust.

- Letos mi je še najbolj žal, da nisem šel poleti na hrvaško obalo. :roll:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4640
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 29. Okt. 2020 19:46

- nene, meni niso všeč taki, ki so skos na preži za ostalimi, da ne rečem kaj.. Imam raje samo enega, ki ga magar v hišo zaprem, da pol lahko samo mene gleda.. :lach: :lach:
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Boris22
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 6
Na forumu od: 30. 10. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a Boris22 » 30. Okt. 2020 10:41

hayley napisal/-a:- nene, meni niso všeč taki, ki so skos na preži za ostalimi, da ne rečem kaj.. tko ko eni ko skos igrajo stave na partypoker Imam raje samo enega, ki ga magar v hišo zaprem, da pol lahko samo mene gleda.. :lach: :lach:


a taka si ti... kr zaprla bi ga v hišo hmm :D verjetno se noben nebi tega branu če bi se kej finega dogajal v tej zaprti hiši... :D
Zadnjič spremenil Boris22, dne 02. Nov. 2020 10:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Boris22
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 6
Na forumu od: 30. 10. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a Boris22 » 30. Okt. 2020 10:44

Exit napisal/-a:* sem izkoristila tale prelep dan za pohod s prijateljico.
* pred tem sem naklikala tudi nekaj stav na partypoker stavnici "Lih prov", da se fino spotiš, načvekala vmes, lep razgled, zdaj pijem kavico, sveže stuširana + umiti lasi + maska za lase.
* me čaka sprotna naloga za faks, itak se lotim zadnji dan. je sicer tko, da imamo več teh sprotnih nalog, za pogoj k izpitu rabiš samo eno opravljeno nalogo. jaz sem se valda odločila, da bom naredila vse... če ne bi, bi imela res slabo vest.
* imam jutri res rest day, ker sem 4 dni zapored skakala okoli. prvi dan pretekla 5 km, potem 8 km, včeraj hrib, danes hrib.
* bi bilo vse fino in fajn, če ne bi pojedla toliko sladkarij. god damn it.
* po oddani nalogi pa me čaka branje enega krvavega trilerja - guilty pleasure <3
* počasi bi morala začeti pisati seminarsko...
* nič pametnih služb zaenkrat. god damn it.


lahk me povabiš pa skupi pojeva čokoladice, da ne boš vse sama :D
Zadnjič spremenil Boris22, dne 02. Nov. 2020 10:08, skupaj popravljeno 1 krat.
mayaeb
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 146
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 30. Okt. 2020 19:28

- končno se počutim bolje :) na brisu bila negativna. Ker sem bila v tesnem stiku s pozitivnim se po nasvetu dr.še nekaj dni držim zase, ne glede na to, da sem bila negativna, za vsak slučaj.

- danes sem celo cel dan delala brez težav. Delala dizajn labelsa, med vikendom še detajle uredim in mislim, da bo. Nekomu,ki to obvlada bi verjetno uspelo veliko hitreje, a vaja dela mojstra, če mojster dela vajo.

- te dni sem prebrala knjigo Pod marmornim nebom, priporočam. Že dolgo je čakala na polici. Sproščujoče branje za te jesenske dni.

- ne vem zakaj se nekateri tako z drugimi ukvarjajo, neke vrste zakompleksanost morda. Morda bi se lahko pogledali v ogledalo in se zamislili, zakaj vsi stran od njih bežijo, zakaj nimajo prijateljev, zakaj do vseh čutijo zgolj neko sovražnost in maščevanje. Zakaj na vsakem vogalu vidijo nekoga, ki se jim lahko maščuje, živijo v strahu. Človek s čisto vestjo takšnih skrbi nima...kar daješ, to dobiš.

- včasih je kar presenetljivo kako so pri kakšnih odraslih še vedno starši krivi, da oni česa nimajo, vse bi jim morali ustvariti in dati, lažje računati na starše kot dvigniti svojo rit iz postelje.

- dragi mmm, uf ko bi vedel koliko zaslužim...raje ne povem. Ampak veš kaj, še vedno ne dovolj, da bi vsak dan jedla zunaj in redno hodila na gin tonike v Ljubljano in opazovala mlado meso(tako praviš ti) nasprotnega spola :wink: imam v življenju druge prioritete in delam zanje.
Če te moja zavrnitev tako boli, da se na tak nivo spuščaš ti lahko povem tudi to, da pri tvojem težkem egoističnem karakterju niti milijoni na računu ne bi pomagali.
mmm
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 278
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 30. Okt. 2020 19:59

mayaeb napisal/-a:Če te moja zavrnitev tako boli, da se na tak nivo spuščaš ti lahko povem tudi to, da pri tvojem težkem egoističnem karakterju niti milijoni na računu ne bi pomagali.

Ne spomnim se, da bi me neki zavrnila, itak te ne poznam. Na noben nivo se ne spuščam, pišem o sebi, ne o tebi.

Oprosti, tole zdajle ni bilo lepo od tebe :( Dajva rešit najine stvari privat, ker očitno nekaj hočeš rešit oz. vidiš nekje problem, kjer ga jaz ne. :rolleyes:
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4178
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 30. Okt. 2020 20:50

Huh, kaj je to neko pecanje cosmoforumasic :D

- Da je psicka pridna, grooozno scrtana in pocasi se uci osnov. Ne pozna se nicesar, tako da ji moramo pokazati vse.. avtomobile na cesti, listje na travniku, kaj naredi 'auc' in kaj ne.. ampak je cudovita :love:
- Da je bil ta cas lani Amsterdam Dance Event in me prijema taaaksna nostalgija, da me kar malo trebuh boli. Marija, je blo fajn. :hearts:
- Da sva eno creepy sobo oz 'hodnicek' v hisi preuredila v majhno pisarno in je prav lustno, se da. 1-2 rastlini, kaksna lepa zavesa, pa bo. :) Koncno imam mir in zasebnost da lahko pojem na glas med delom
- Da tudi Berlin zaprejo v ponedeljek, meh. No ok, vsaj poleti smo se lahko druzili
- Da imamo neznano kje osje gnezdo in psice se vedno niso sle v zimski spanec.. kljub temu, da je zunaj 4°C
- Ce bo vse prav, bomo imeli mini ameriski thanksgiving :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov