Prevara, oprostiti ali ne?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

mala račka* napisal/-a:mesec kasnej pa ni biu priseben ampak hkm pod vplivom alkohola!!!pa takrat nisva bila več na morju!

ok... alkohol je en BIIIG glup izgovor za use... upam da ni na sceno: alcohol is the reason for and solution to all of our problems...
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

tega ne dojemam kot prevaro,bi se pa zamislila nad njegovim obnasanjem-to definitivno..ne sam to,da je sexal z eno x zensko,ko sta bla vidva na morju skup,se zanikal je pol,da se je to zgodilo.. :? :roll:
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

če sta bila skupej in je bil z drugo je to prevara, sploh ne vem, kaj je tle za debatirat. da mu je izgovor to, da še ni mel resne zveze...pa kaj ma tlinajst let? (enako velja za alkohol.) in potem vse še zanika in v končni fazi reče, da "je bil samo f** in ne prevara"? no, tu se meni ustavi. ker prevara se lahko zgodi, kot je že ryu10kyu omenil. in če je osebi res žal in se seveda zadeva ne ponovi, pol se lahko pogovarjamo o odpuščanju in pozabljanju. tkole pa bolj težko.
(joj, pa ne morem mimo tega, da sta seksala -če sem prav razumela- na zadnjih sedežih medtem, ko je kolega vozil? :tot:)

bi pa vsekakor izpostavila nekej, kar sta Evelyn in ryu10kyu že omenila: to si vedela že precej dolgo časa in rekla, da si odpustila, pozabila. in tu potem tudi od tebe ni fer zdej ven to vlačit. tko da boš mogla narest nekej, kar odlašaš že celo leto: odločit se in ali res odpustit in pozabit (in to ne pomeni, da mu zadevo nazaj vržeš na vsake toliko) ali pa oditi.
...just breathe...
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

bubbles napisal/-a:bi pa vsekakor izpostavila nekej, kar sta Evelyn in ryu10kyu že omenila: to si vedela že precej dolgo časa in rekla, da si odpustila, pozabila. in tu potem tudi od tebe ni fer zdej ven to vlačit. tko da boš mogla narest nekej, kar odlašaš že celo leto: odločit se in ali res odpustit in pozabit (in to ne pomeni, da mu zadevo nazaj vržeš na vsake toliko) ali pa oditi.
to pa vsekakor.. al odpustiš in pozabiš na to, al pa končaš zadevo.. sebi delaš škodo ko se žreš s tem..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

..Evelyn.. napisal/-a: In verjetno sta se skupn odločila, da bosta par(če sta bla skupi na morju) in ni blo samo neko flirtanje, ktero se še ni vedlo v kaj bo preraslo..
Se strinjam.

Na začetku zveze naj bi bilo še vse rožnato in idealno, ne pa da tip prevara, potem pa še laže.
Jaz bi ga pustila takoj, ko bi sploh zvedela za to. Ker vem, da ne bi mogla pozabiti - tako kot tudi ti ne moreš.
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his song.

Neprebrana objava Napisal/-a Ashlee. »

metuljčica* napisal/-a: Se strinjam.

Na začetku zveze naj bi bilo še vse rožnato in idealno, ne pa da tip prevara, potem pa še laže.
Jaz bi ga pustila takoj, ko bi sploh zvedela za to. Ker vem, da ne bi mogla pozabiti - tako kot tudi ti ne moreš.

js res ne odobravam prevar, tak da se strinjam z metuljčico. mislim kje imaš zagotovilo da te v tem letu ni prevarav večkrat, če je to že na začetku naredil?
alkohol je pa tud najpogostejše opravičilo za vse. nevem no, js bi ga na tvojem mestu takoj pustla.
So give me your forever.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

V bistvu sem prav vesel, da nisem več v takih letih, ko bi se mi bilo treba ukvarjati s takimi stvarmi. Oseba ki se ga napije in te prevara in potem kasneje krivi alkohol in nezmožnost odločanja kaj je prav in kaj narobe je definitivno neodgovorna oseba...kaj naj s tako osebo sploh delam v razmerju? Kako naj taki osebi zaupam tudi drugače v življenju? Oseba ki ni zmožna in ne zna sprejeti svojo odgovornost za dejanja ki jih je storila ali jih še bo...nima kaj delati v mojem življenju kaj šele biti moj partner skozi življenje :irre:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
cathy55
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cathy55 »

Mislim da si si že sama odgovorila, premalo podrobnosti o zadevi mi je jasno da bi lahko sama kj dodatno pokomentirala. Če nisi ''zmenjen'' da si v monogamni zvezi ni fant naredil nič ''prepovedanega'', ni pa vredno spoštovanja. Če pa je bilo to dorečeno in je fant to naredil... to definitivno JE prevara. In je ni potrebno odpustiti. Zakaj bi vztrajala z njim če si lahko omisliš boljšega :D Nekoga s katerim ne boš imela takih problemov... Ker te bo enostavno imel rad. In bo samo tvoj od začetka do konca. Ker bosta vidva. :)

Če bi želela pozabit je čas za to že bil... In ni zadnjič da ti bo prišlo na misel.
začasno uporabniško ime osebe jozica1
Uporabniški avatar
mala račka*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mala račka* »

ryu10kyu napisal/-a:Ah..daj daj...ponavadi imate ravno ženske na lagerju več descov...pol pa tisti ki prevaga si ga izberete :wink: Nič novega...zdaj če je pa dečko po parih dneh ko sta se spoznala bil z neko drugo in zdaj odkar sta skupaj je ni...ne vem kaj komplicira. To samo zato da mu bo lahko očitala in naprej metala čez 20 let...da mu nikoli ne bo oprostila tega :lol: :lol: :lol:

am mečemmu naprej ničesar ker nisem taka samo rekla sem da mu nezaupam in bo dolgo trajalo da mu spet bom.na morje sva pa šla kot prijatelja saj sem jaz nehala pred tem (ene 14 dni pred tem) z 4 letno zvezo.je pa res da sva še odprej nekaj mutila sam nikoli ni nič bilo.njegovi kolegi so mu tudi rekli, da sem orva, ki živi z njim in,ki je toliko časa z njo!!da pa se mu vidi da me ima rad!to kaj pomeni?ne iščem izgovorov iščem samo realno stanje, ker sem sama zmedena!! :(
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Jst,če bi se skupej dogovorila(ne da bi to sam u glavi dogajalo),da hodva..neb tega mogla požret pa,da se pojeb*..milo rečeno :D Velik je še ribonou u morju..s takim pa neb cajt zabijala ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
_sanja_*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a _sanja_* »

Sj ne vem, kaj naj napišem. :lol:
Ne razumem takih žensk, ki jih prevarajo, potem to navidezno oprostijo, čez leto (al pa več) pa spet premišljujejo o tem ali bi fanta zapustile. :rolleyes: To bi se mogla že zdavnaj odločit. Že takrat, ko si zvedla, da te je prevaral, bi se mogla izjasnit, če je to konec ali pa bota probala znova (in delat na tem!). Zdaj, ko je eno leto mim je prepozno. Sploh si ne predstavljam, kako zgleda zveza eno leto brez zaupanja in s samimi dvomi?

In ne vem, zakaj sprašuješ na forumu, če ga naj zapustiš? Očitno ga nočeš, ker sicer bi ga že takrat. Pozabit pa torej tudi ne moreš. Jah, začaran krog...

Aja, pa alkohol ni opravičilo. V nobenem primeru.
Uporabniški avatar
mala račka*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mala račka* »

saj pravim, da njemu ni bilo čisto jasno kako zveza zgleda!sedaj je čisto drugačen kot takrat.nevem....lažje je kritizerat nekaj kar se tebi ni zgodilo kot pa skkušat pomagati nekomu?...ubistvu vas ne sprašijem ali naj ga zapustim ali ne ampak ali je bila to prevara ali ne? :?:
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sončnica »

Na morje sta šla kot prijatelja iz morja pa kot par,al kako? Nism čist dobr razumela. Ker če sta tud iz morja prišla kot kolega pol ni nekega problema, če pa sta bla par je pa druga zgodba. Mogoč si on to takrat ni vzel tko resno, mogoč ni meu resnih namenov, mogoč če prej ni meu resne zveze si je vse skupaj vzel preveč na izi..velik je možnosti. Če verjameš, da ti je od takrat zvest in da te ima rad in da drgač vaša zveza laufa, bi js to prebolela in opravičila...vsaj misli, da bi, nisem še bila v taki situaciji No to je pač moje mnenje. Je pa res da je tisti stavek, da je biu sam f**, mau čuden oz čudno prepričane ma in človek pomisli,da bo mogoč še kdaj reku, da je "sam" fukau z eno. Ma ne vem..
Uporabniški avatar
_sanja_*
Sramežljivka
Sramežljivka

mala račka* napisal/-a:ubistvu vas ne sprašijem ali naj ga zapustim ali ne ampak ali je bila to prevara ali ne? :?:

Nardilo se mi je, ampak jaz sem vedela, da nisva par in da lahko dela, kar hoče.

Glede tebe pa ne vem... Zame bi bila to prevara ja.

Še vedno pa mislim, da je bv o tem razmišljat po enem letu. Če si mu takrat oprostila in je zdaj vse ok, ne vem zakaj se spuščaš v to.
Uporabniški avatar
_sanja_*
Sramežljivka
Sramežljivka

sončnica napisal/-a:Je pa res da je tisti stavek, da je biu sam f**, mau čuden oz čudno prepričane ma in človek pomisli,da bo mogoč še kdaj reku, da je "sam" fukau z eno.

Pod tole se podpišem. "Sam f*k" ni nobeno opravičilo. "Sam f*k" je glih tko prevara.
Odgovori