Jochie napisal/-a:veliko odraslih moških in žensk se drogira, popiva in vara svoje partnerje...
upam si trditi, da v vsaki vezi pride do situacije, ko partnerja neka zadeva (upravičeno ali neupravičeno) tako moti, da partnerju postavi ultimat.
zakaj torej tole druženje allyjinega fanta ne bi smelo biti za ally tako moteče?
sicer redkodkaj, ampak tlele se pa strinjam s tabo.
Vsekakor jst tud gledam na to, da enostavno ni vsa družba dobra za vsakogar in če to vidim tud povem.midva sva recimo mela enga skupnega kolega, ubistvu je bil bolj njegov kolega, njeov dober kolega.In ker sam ni imel niti male sreče s puncami (ena ga je varala tri leta), tudi drugim ni privoščil sreče in je in mojemu in še dvema kolegoma ki sta takrat skorajda v istem času začela hodt s svojima puncama, skos težil kao kako majo lohk punce, pa kakšne punce, pa da se je zdejtreba še kurbat pa blablabla.ja itak sm jasno in glasno povedala, da upam da ga bo srečala pamet in se ne bo družu s takimi kolegi-ki to niti niso.
definitivno me take stvari motijo!kot me tudi zdej moti eden od njegovih kolegov ki je tak izkoriščvalc da konc.In ker moj tega ni opazu, jst pa, sm mu tud povedala.No, sicer še gremo na pijače, ampak striktno zahtevamo ločen račun in tko.
in pa bla je moja kolegica ki je neki skos jebala mojga.in je reku da naslednjič ko bo še kej zinla da jo bo zabrisal nekam.Pa smo šli na pijačo, pa se je spet pametno delala in težila.in sm prekinla stike ker mu ni blo všeč, pa konc koncev mam jst njega velik rajš in če misl kolegicatake delat to pač ni kolegica zame!