Nazaj skupaj z bivšim

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Nu$k@
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Nu$k@ »

jaz sem včeraj pod vplivom alkohola z solzami v očeh prosila bivšega naj mi da še eno šanso, pa mi je rekel, da mi jih je dal dovolj in da sva si preveč različna da bi bla lahko skupaj. ko sem ga vprašala, če bova kdaj lahko še skupaj, je rekel: nevem. vprašala sem ga če se mi splača čakat na njega je rekel: nevem. vprašala sem ga kdaj se misl zresnt, je rekel: nevem. in po vrhu vsega mi reče: rad te mam. KAJ NAJ SI MISLIM??? on točno ve kako trpim in še naprej mi daje upanje, za katerega se bojim da je lažno? kako naj ga pozabim in kako naj sama sebe prepričam, da ga nočem več?
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a osamljena »

tudi jaz sem dobivala take odgovore na koncu še mi je rekel da bi rad bil za mano vendar še ne zdaj,in sem se mogla sprijaznit da če bi me imel rad bi bil nazaj z mano. tak da najboljše da se odločiš da ga pozabiš. vem da bo težko ker sva na istem,vendar nama drugo ne preostane.
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sončnica »

No js mam tud eno vprašanje. Z bivšim sva bla skup leto pa pol in sva šla narazen, ker sva se zadnja dva meseca neprestano kregala. Ugotovila sem, da nisem cenila to kar imam in da se je do mene obnašau kot do kraljice js sm pa to izkoriščala. No in sm mu tud pisala da ga pogrešam, da vem da sem delala napake...in on meni da me ma še vedno rad in da mu je ful težko, sam da misli da bo tak bolje za oba. No in js sm po par dneh to sprejela in potem se danes zjutraj zbudim in vidim dva neodgovorjena klica-klicau me je ponoč. A se splača na to kej reagirat al naj upoštevam tist sms?Mogoče mu je sam v trenutku blo ful težko pa tud ne vem če je biu čist trezen. Ne bi rada še enkrat slišala negativen odgovor.
No kaj menite?
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Melani »

pokliči ga nazaj!!!
tvoja_želvica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tvoja_želvica »

pomagajte mi....

s fantom sma se razšla ker je tisti trenutek hotel da sma samo prijatelja. potem bi spet bil z mano skup... spet nebi bil.... skratka zahtevala sem da se odloči in mi pove. zdaj mi je povedal da je razmislil in da bi rad bil z mano skup... je pa mi tud povedal da mu je ena prijateljica všeč vendar je zasedena (ima 1letno zvezo s fantom).

zdaj pa nevem če mu naj dam prosto pot (njegova prva resna punca sem bila) ali se naj borim za njega (raje naredi in obžaluj kot pa ne naredi in se sprašuj)?

ne znam se odločit...
Uporabniški avatar
Marilena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Marilena »

Kot prvo fant ne ve kaj hoče- ali hoče zvezo ali ne. Že to bi bil zame dovolj velik alarm; ko razmišljaš ali naj z nekom še, ali ja ali ne, potem je logično, da nekaj ne štima in da je vse nekako preraslo v navado. Povedal ti je tudi, da mu je všeč prijateljica, s katero pa očitno ne more biti, saj je le-ta v enoletni in kot kaže srečni zvezi. Imam občutek, da si dela rezervo s tabo (ne me narobe razumeti, ne mislim nič slabega, morda se celo motim), ampak da osebi s katero si v zvezi najprej rečeš da ne veš kaj bi rad, potem da ti je všeč tvoja kolegica.... Jaz bi spakirala kufre in šla.
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

ujej...
pusti njega da gre svojo pot...
ker, ko čutiš tisto pravo, ne kolebaš... in tvoj fant koleba... BEJŽ stran od njega. Ni vreden tvoje ljubezni!

Verjemi mi! :wink:
My dreams are my reality...
tvoja_želvica
Sramežljivka
Sramežljivka

razmišljam v tej smeri da dokončno končama vendar še mi vedno srce govori da naj probam če se bo obneslo kot pa da potem res razmišljam kak bi blo.... čeprav... danes se mam namen pogovorit z njim, najti neko skupno rešitev... vendar bo navsezadnje odločitev moja...nočem bit rezerva pa nočem se spraševat kako bi blo ....
Uporabniški avatar
sanck
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Re: nazaj skupaj z bivšim

Neprebrana objava Napisal/-a sanck »

osamljena napisal/-a:hej! upam da te teme še ni bilo,če je pa bila pa prosim da se ta tema zaklene,pa da mi poveste kje lahko to najdem. rada bi da sem pišete vse ki ste nazaj skupaj z bivšim. zanima me kaj je bil razlog da sta šla narazen,kako dolgo sta bila narazen in kako sta prišla nazaj skupaj. to me zanima ker je tudi pri meni možnost da bova mogoče z bivšim nazaj skupaj,ampak se bojim da ga nebom upala vzeti nazaj ker se bojim da nebo več isto. zato me zanima kako take zveze funkcionirajo,ko je par enkrat že šel narazen pa pristane nazaj skupaj. hvala vsem ki boste pisale sem.

po možnosti je to že kdo napisu.. če je bivši, pol je bivši z razlogom ;)
isto nkol ne bo več.. zmer bo kakšn grenak priokus.. :nixweiss:
"Zivljenje naj ne bo potovanje, v katerem do konca tezimo za privlacnostjo in ohranjanjem vecno mladega telesa. Raje si zazelimo skozenj potovati s kosckom cokolade v eni roki, martinijem v drugi, vpijoc "Wow, kaksna voznja!"
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

tvoja_želvica, mene bi zmotlo že to, da mu je ena všeč, pa je pač v zvezi in on ne more met nč z njo - kaj pa če bi bla samska, a pol pa bi al kaj? Bedak.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
tvoja_želvica
Sramežljivka
Sramežljivka

ma nevem... meni čudno vse skupaj že lep čas.... pač neve kaj bi rad oke zdaj ve... hoče z mano bit... pol pa mi zatem pove da mu je 4 leta že ena lušna zdaj pa pač mi povedo ker je kontakt spostavo z njo... telefon, msn, bus pogovori...

mene itak preseneča kako to da sem bila tak slepa pa se pustila vodit oz. plesat kot m je on igral.... zdaj.. mam ga full rada vendar sem jaz njegova prva punca, nima nekih izkušenj (neve nič druga kot pa to kar je z mano povezano). in mislim ta trenutek da je najboljša rešitev da mu rečem ne. čeprav si moje srce želi biti z njim in ne znam živeti brez njega.

pomoč....
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Ne bit nazaj z njim. Bi blo drugač, če bi te on na kolenih prosu da ga vzemi nazaj in ti na 1001 možn način izkazoval da te ma res rad, pol bi mu pomoje lahk dala še eno možnost, ampak takle - js ti rečem, ne delat tega. Že tista punca je dovolj dobr razlog, ker je očitno, da ga mal matra. Men je tud bivši enkrat izjavu da bi blo bolš če bi bla sam kolega in kasnej hotu bit nazaj z mano, sam njemu se je pač vidlo da je iskren - mi je pisu pisma, se joku pred mano pa take, pol leta mi je pisu in govoru kak brez mene ne more živet ... No, sam js ga vseen nism vzela nazaj.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
MadLee
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MadLee »

želvica mislim, da si zaslužiš bolje... če sam prizna, da je 4 leta potiho zaljubljen v drugo... sedaj pa še kontaktira z njo... če bi ona pustila svojega fanta najbrž ne bi okleval in bil z njo, ne s teboj...ker pa pač nima druge izbire pa si ti second best... tako jaz to vidim.... bodi z nekom, ki si mu no. 1 izbira...sploh si ne predstavlja, da ti v eni sapi govori, da si želi biti s teboj in da mu je všeč druga.... mislim, da se zavedaš, da to ni tista ljubezen, ki bi morala biti... na tvojem mestu bi mu jaz definitivno rekla ne...
tvoja_želvica
Sramežljivka
Sramežljivka

maš čisto prav... vsi mi govorite isto, še mama ko nikdar nisem od nje pričakovala takšnega razumevanja.... on mi je samo rekel da mu je všeč od prvič kaj jo je vido... da ne dela nič na tem da bi kaj mel z njo vendar da ne ve kaj bi bilo če bi se ona zanimala za njega... zato pravim nočem bit rezerva pa tud nočem se spraševat kako bi bilo če bi še bila skup.... čudna so pota gospodova :D
Uporabniški avatar
((LoL!TA))
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: new york

Neprebrana objava Napisal/-a ((LoL!TA)) »

zakaj se že imenuje BIVŠI?!?zato ker je to bivši in tako mora ostat...največja napaka ko greš spet skup nazaj z bivšim-enim pač gredo 2x na led...
Odgovori