ja, midva sva šla narazen ko še en mesec nisva bla skupej.Potem je pa pač ugotovil, da brez mene no go

(hvala bogu

)
verjamem da po večih letih že more bit en razlog.
zdej nevemkaj naj ti rečem osamljena, se mi zdi pa da sploh neve kaj hoče.

nekak tko je blo pri meni.Končala sva na zlo nehuman način (on je bil tisti ki mi je kpšarco dal), potem je bil teden dni čiste tišine, nakar mi ej spet on začel pošiljat smse, me vabt na kavo in na koncu tud prjokal da pač hoče it z mano in te stvari.tud jst nism dobila točnega pojasnila zakaj sva takrat končala inše dandanes ne vem čist točno, praktično me tud ne zanima, ker se mi dozdeva.
uglavnem hočem povedat to, da mogoče ne ve kaj bi rad.Lahko bi rad to, lahko nekej drugega in se ne more odločt.Ampak vseeno, če bo imel močna čustva bo to svojo krizo dal skos in prišel nazaj.Ne morem pa rečt kaj in kako, ker ga ne poznam.lahko ima v namenu čist neki tretjega.
Najboljš, da pustiš vse to za sabo.Pusti času čas in njemu razmislek.Živi daje.Če pride nazaj, stori kar pačmoraš, če ne pride pa tudi prav.So tud drugi na svetu, ki ne bodo kar tako odšli.
če te muči srce se moraš pa za mizo vsest i razčistit z le-tim.dopovej mu, da je boljš če kdaj dopusti glavi, da razmišlja
To je vse težko, vem, ampak s pogumom in trdo voljo se vse da.