Glede prvega dela tvoje objave... Mislim, da se tista punca nič bolj ni režala pri sebi, kot bi se sicer... Verjetno ona ne ve, da si ti to šele sedaj izvedela. Sicer pa pusti preteklost za sabo - problem bi mogoče bil le o tem, da on od svojih bivših ni spregovoril, ampak če bi ti drezala vanj, mogoče celo bi

- mogoče pa je nasplošno take vrste tip, ki nerad govori o preteklih zvezah oz. one night standih - ti sploh niso nič pohvalnega, ne? In točno kako sta se objemala na tistih slikah? Mogoče so bili le 'prijateljski' objemi... Tako da mislim, da tukaj nimaš nič utemeljenega, kar bi lahko povzročilo ljubosumje.
Glede drugega dela pa ne vem... V kakšnih odnosih sta bila takrat? Mogoče še ni nameraval biti s tabo v resni zvezi.
Če vama sedaj vse lepo štima, ne vem zakaj bi komplicirala... Čeprav kakšen MIREN pogovorček pa tako naprej mu lahko omeniš, samo ne ga napadat.
Slike pa logično, da jih ima še vedno. Tudi jaz mam par slikic od svojih 'bivših' in bivših. So pač del mene in moje preteklosti in ne vem, če mi je moj fant že kdaj zatežil, čeprav jih sproti odkriva... Itak da jih ne bom sama od sebe kazala, ker predvidevam, da ga niti ne zanima - edino, če bi izrazil posebno željo.