Fant mi ne posveča dovolj časa

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

AAAA!
whitelion
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 61
Na forumu od: 22. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a whitelion » 28. Maj. 2017 9:18

Živjo!

Pišem zato,ker mi je težko in ker (mogoče) želim slišati vaš pogled na vse skupaj (na najino zvezo).
Fant me ima za samoumevno... on nima službe je doma (ne živiva skupaj ampak sva blizu) in dela cez dan vse kar se njemu hoče (beri: ima cel dan čas zase). Vidiva se le zvečer par urc. Ok to me še ne moti moti me ker gre s kolegi pit (niso prijatelji ampak kolegi) in nima niti toliko vesti,da bi mi en sms napisal ali poklical,da ga ne bo. Od njega ni glasu... in zanj je tako početje normalno.

Imam me za samoumevno,ker ve da jaz sem njemu vedno na razpolago.
On počne kar hoče niti se ne vpraša ali mene to moti .. njegovim hobijem se posveča tudi kar njemu paše ... Če opišem svoja čustva se jaz počutim nepomembno in na zadnjemu mesti,pride k meni kadar nima kaj početi (ni ravno dobesedno ampak tako se počutim). Meni samo obljublja,da bova kam šla pa ni nič od tega. Imam občutek,da sem mu odveč oz,da ga celo oviram pri njegovi svobodi. On se v najini zvezi obnaša še vedno kot ,da je samski ... ne gleda na oba dva ampak le nase. Dela kar njemu paše in se ne prilagaja.
bodi to kar si
AAAA!
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1813
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 28. Maj. 2017 10:06

koliko pa sta stara? Če se vidita skoraj vsak večer in je vajin odnos drugače v redu ne vidim problema.
če pa reče da pride in ga potem ni, ti pa ga čakaš, pa je to seveda hudo narobe.

kako dolgo pa sta skupaj?
AAAA!
whitelion
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 61
Na forumu od: 22. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a whitelion » 28. Maj. 2017 10:12

5let

ne ne vidiva se vsak večer,če ga pa ni k meni .
bodi to kar si
AAAA!
Uporabniški avatar
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1904
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 28. Maj. 2017 23:06

Si si že sama odgovoril zakaj je tako:
whitelion napisal/-a:Imam me za samoumevno,ker ve da jaz sem njemu vedno na razpolago.


On živi življenje kot mu ugaja, ima prijatelje, hobije...počne kar hoče, kadar hoče. Ker se vedno ti njemu prilagodiš, on se tebi ne potrebuje, ker ga vedno čakaš. Sicer ve, da tega ne maraš, posledic pa ni deležen, zato tudi nič ne spremeni. Moški se pa ponavadi bolj odzivajo na dejanja kot na besede. Bolj boš sitnarila, slabše bo.
Imaš tudi ti svoje življenje, poleg njega - prijateljice, hobije itd? Ker to je pomembno. Tudi ti ne potrebuješ biti vedno na razpolago, imej svoje načrte in jih ne spreminjaj zaradi njega oz. ne prilagodi vseh svojih planov njemu - npr. če bi lahko nekam šla pa najprej čakaš njegov odgovor ali bo prišel zvečer k teb, da veš ali boš šla ali ostala doma. Ne mislim sedaj, da moraš manipulirat, da nisi vedno na razpolago ampak iskreno začni tudi ti živet življenje. V tem primeru se bo zgodilo, da bo njemu postalo jasno, da se bo mogel tudi sam malo zorganizirat, če te bo želel srečat oz. se bo moral tudi on večkrat prilagodit tebi in tvojemu času. In zgodilo se bo, da bo bolj začel cenit čas s tabo in posledično tebe.
Nikomur ni zanimivo nekaj kar je samoumevno in vemo, da bo tam ne glede na vse in smo lahko leni. Moški rabijo bit vedno malo na prstih v zvezi. Drugače pride do vsem poznanih - "zakaj ni več tako pozoren kot na začetku/ ohladil se je / sploh me ne ceni več" itd.

Če se seveda ne bo želel niti malo potrudit oz. mu bo vseeno ali se vidita ali ne, pa mislim, da ti je jasno, da tak odnos nima neke prihodnosti. Odnos je vedno 50:50
What we permit, we promote.
AAAA!
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4965
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 29. Maj. 2017 18:29

^^Podpis pod tole!
Ne samo doma sedet in čakat na njega, ukvarjaj se tudi s svojimi stvarmi!

Je pa mene osebno zmotilo tudi to, ko si napisala da fant nima službe in da zvečer hodi ven pit s kolegi. Ta tvoj fant počne sploh kaj 'koristnega'? Išče zaposlitev, mogoče študira, kaj doma pomaga okoli hiše (npr. če imajo kmetijo)...? Ali samo uživa, se ukvarja s svojimi hobiji in zvečer hodi ven pit s kolegi?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov