Pussycat Dolls

Slavni na sto in en način.
Odgovori
mimi.k
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a mimi.k »

ps. na wikipediji (en - verzija), pise katera je sla ven v sedmi epizodi... :twisted:

Klik
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

me zanima kera je, ampak ne bom šla gledat. potem mi ne bo zanimivo.

kokošica, kaj vtipkaš, da ti vrže pravo stvar ven? azureusa pa imam, tak da najbrž ne bo blema. grem malo sama iskat, preden se oglasiš... :wink:
Kokošica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kokošica »

ela85 napisal/-a:kokošica, kaj vtipkaš, da ti vrže pravo stvar ven?

Jst napišem v search Pussycat dolls search 07 (oz. 06, 05; odvisno kater del hočš). Mogoče ti ne bo delal, ker verjetno nisi registrirana na tisti strani, s katere je original torrent. Tko da samo pejt na Klik, kjer se lahk registriraš v 5ih sekundah in potem ponovno zaženeš azureusa pa bi mogl delat. Aja pa kvaliteta videa je tle 10-krat bolša kokr na youtube, tko da se že samo zarad tega splača dol povlečt. Pa velik užitkov ob gledanju :)
tinchy18
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Zasavje

Neprebrana objava Napisal/-a tinchy18 »

Kokošica napisal/-a:Punce, zakaj pa gledate to na youtube? Dejte si raj torrent dol povlečt...jaz recimo downloadam z Klik pa še share ratio si tam ni treba nabijat :) Lepo si zlowdaš Azuerus al pa kakšen drug program za torrente in to je to...

Je bla že dans zjutri 7. epizoda gor. Sem si seveda že za zajtrk mogla privoščit Pussycat dolls. Mi je pa prou težko že gledat, ker so mi vse tok dobre in mi je za vsako hudo, ko izpade...mi grejo kr dlake pokonc vsakič, ko imajo kakšen svoj performance. Čist hude so vse povrst!

Jaz sem si zdej Azureusa dol potegla, sam mi noče 7 episode vlečt :cry:
Kokošica
Sramežljivka
Sramežljivka

Tinchy18, preber si še moj post, direkt nad tvojim. Ne lowda ti po vsej verjetnosti zato, ker se moraš registrirat na strani, kjer je original torrent. Če ti pa kljub vsemu noče pa zlowdi torrent prou s te strani in ne z mininove (čeprov gre vbistvu za isto stvar, tko da bi moral delat).
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Za gorami

Neprebrana objava Napisal/-a Heilie »

Kokoškica men na Mininovi ne najde sedmega dela :?:

Vse drugo najde samo tega še ni...Ne vem kako to.
mimi.k
Debatorica
Debatorica

1.
Klik

2.
Klik

3.
Klik

4.
Klik

5.
Klik

6.
Klik

Naslednji teden --> Finale - e8
Klik
Klik
Klik

(ni dost, a ne?)
Zadnjič spremenil mimi.k, dne 19. Apr. 2007 15:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Ravno danes sem si vse to pogledala. Pri izločanju sem bila kar prepričana, da bo prava ostala notri in to se je tudi zgodilo, krasno :)
Kokošica
Sramežljivka
Sramežljivka

Heilie napisal/-a:Kokoškica men na Mininovi ne najde sedmega dela :?:

Vse drugo najde samo tega še ni...Ne vem kako to.

Omg, zdele sem šla pogledat in ga res ni! Očitno so ga kr skenslal...čudn res. Ker na Klik je pa še vedno, tako da se lahko tam registriraš (10 sekund ti vzame) in od tam zlowdaš - samo v search napišeš pussycat dolls in ti bo vrglo vn.
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

mimi.k hvala za novi del!! Sem na hitro pogledala, preden ga spet dol vzamejo al pa kaj podobnega :D

Ta Robin se pa kr dobro drži za svoja leta (sicer je očitno mela posege na obrazu), ampak postavo ma pa ful dobro.
Meni se zdi da so Melissa, Melissa in Asia prav čakale, da bo Chelsea mogla plesat, ker vejo, da ji negre.
Pa tudi ful zanimivo je kako so jih porihtali, da ful dobro izgledajo, ker na začetku tekmovanja so ble luštne, ampak nič posebnega, zdaj pa so vse pussycats :D
Nevem, zakaj je ta ostala noter in zakaj so to ven vrgli :x :?
I laugh at gilded butterflies.
mimi.k
Debatorica
Debatorica

ta robin je res huda za 48 let... :eek: men je bila tm ko jih je ucila sejkat na beep dobra - nikol ne bi rekla da je tok - od bliz ze mogoce, sam body ma pa huuud.. (ma pa tud tri brate, vsi podobni drug drugemu in vsi nekak v show biznisu)
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

mimi.k napisal/-a:ta robin je res huda za 48 let... :eek: men je bila tm ko jih je ucila sejkat na beep dobra - nikol ne bi rekla da je tok - od bliz ze mogoce, sam body ma pa huuud.. (ma pa tud tri brate, vsi podobni drug drugemu in vsi nekak v show biznisu)
Ma ja, ok očitno je mela lifting, ampak telo ma pa super! Pa enga brata smo že spoznali v oddaji, je frizer :)
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

48? ej, bejba je fantastična.

drugače pa... jes, jes, jes. super, da je ostala noter. itak, da tista tadruga ni bla karakter za skupino. preveč nevoščljiva, medtem, ko je "zmagovalka" pokazala, da je nevoščljivost ne vrže s tira.
Velouria
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Velouria »

Vse spustila iz rok in pogledala epizodo, preden nam jo prasci spet ukradejo. :twisted:

Mislim, da bo zmagala Melissa R., se mi nekako zdi, da je najboljša na vseh področjih, čeprav je nekaj mlada ... Po drugi strani se mi pa zdi, da so si ljudje Chelse najbolje zapomnili, ampak bejba res ni plesalka, čeprav je Robin navdušena. Hmmmm. ;)

Komaj čakam razplet!! In ne morem verjet, da je že zadnji del! :eek: :(
now I have you sleeping next to me ... and this is home
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ninc »

joj, komaj cakam naslednji del!!
navijam za chelseo, ampak mislim da bo zmagala melisa. asia ali aisa, saj ne vem, pa mi deluje tak ... kot en tranvestit, s tisto svetlo sminko :tot:
Odgovori