Sem se pa nasmejala reklami oz "nagradni igri" na Papriki Sanjska Ceca kjer iščejo "sanjskega moškega", ki bo šel na kosilo/večerjo z njo... Kaj se bodo še vse spomnili..

metron napisal/-a:Yahve, dej preden kej zineš si preberi. Piše "ona je blesava", "ona je kriminalka"...bla bla. Torej govorimo o njej, ki ni nobenga ubila. Še več, govorimo o njeni muski, ki tut ni nobenga ubila. Torej pretiravaš. Sam v vednost, lah pa se razpišeš. In noben nobenga ne sil it na koncert, tak da ne vem kva majo nekateri v "naši" ljubi sloveniji tok za povedat.
bejbika napisal/-a:ko se poročiš, si obljubiš zvestobo v dobrem in slabem ... ah yahve nima smisla ... kaj pa keš od drug dilerjev ... sej ni važn ... tuki govorimo o koncertu in ne o številu mrtvih med balkansko vojno ... nimaš določenih pojmov razčiščenih ... kako lahko prostitucijo primerjaš z družinskim življenjem ... jao ... bom čisto tiho ...
bad_girl napisal/-a:Še mal o Ceci http://www.balkanmedia.com/m2/doc/4217-1.shtml
yahve napisal/-a:p.s.: offtopic; zanimivo je to, kako nekateri ne bi nikoli nudili spolnih uslug za denar, sprejeti krvav denar od moža/fanta/žene/dekleta pa vam je sprejemljivo... hmm... zanimivi kriteriji
girl007 napisal/-a:Najbolj smešno pa je ko pride na Brnik je z njo več varnostnikov kot za kakšnega predsednika. Sej jo komej vidiš.
sofia83 napisal/-a:Ah, Jahve, nekak ne bi vzela za idole narod, ki podpira zapiranje ljudi zaradi "suma udejstvovanja v terorističnih organizacijah". Just think guantamo
kathy napisal/-a:girl007 napisal/-a:Najbolj smešno pa je ko pride na Brnik je z njo več varnostnikov kot za kakšnega predsednika. Sej jo komej vidiš.
zakaj le?Najbrž zato, ker jo pol Bosne hoče ubit....
yahve napisal/-a:kathy napisal/-a:girl007 napisal/-a:Najbolj smešno pa je ko pride na Brnik je z njo več varnostnikov kot za kakšnega predsednika. Sej jo komej vidiš.
zakaj le?Najbrž zato, ker jo pol Bosne hoče ubit....
Popolnoma upravičeno...
kathy napisal/-a:
Ja, zihr ja...to se prav če bo tvoj dragi kriminalc in bo mojga otroka ubil, ker pač ne vem kaj, pol lohka jst tebe fentam?
sofia83 napisal/-a:Joj, Jahvek, ti bi se sam kregal. Mislm, da je kakršnakoli nadaljnja razprava v tej smeri totalno neproduktivna.
Men je ona kul. Vsak ma pa svoj okus in modri možje so rekl De gustibus non est disputandum. Amen.
yahve napisal/-a:Zvestobo v dobrem in slabem... ej, kok si ti stara, da imaš tak način razmišljanja (dobiš nagrado za primitivno izjavo tedna)... In kaj imajo veze dilerji (kar nekaj vmešavate bush-a, dilerje..govora je o ceci..remember?)... In moje posti se navezujejo na to, zakaj nikoli ne bi šel na koncert in podpiral to, kar preziram... In verjemi, imam razčiščene pojme, nisem primerjal družinskega življenja s prostitucijo temveč vaše razmišljanje glede denarja (umazan se vam zdi denar od prostitucije... od množičnih pobojev pa očitno ne)...![]()
Očitno je tukaj še vedno veliko infaltilnega razmišljanja...
kathy napisal/-a:opium napisal/-a:A ce bi arkan moril po sloveniji, po moznosti bi se osebno poznali kaksno zrtev, bi lih tko ceco koval v zvezde in sli na njen koncert?
Ja, še posebi če bi ubil obe moji polsestri