Vedeževanje
a
no zdj me pa zanima če mi lahko kdo priporoči kako dobro vedezevalko ali jasnovidko iz lj, jaz sem imela zelo slabo izkusnjo z gospo stanko iz postojne, sem se dogovorila z njo za sestanek in potem sem 15 min zamujala in sm jo zelela obvestiti in sem jo ene 20 klicala in se mi gospa sploh ni javila. in tako sem zastojn hodila skoraj do postojne.
ženska napisal/-a:Barbi78 napisal/-a:Ojla
Jaz lahko samo našo Žensko zelo pohvalim v njenih napovedih. Povedala mi je že kar dosti, saj jo nenehno gnjavim po ZS-ju.In zelo pohvalno draga Ženska za toliko dobre volje, tvoje časa in seveda tvoje danosti, da deliš med nami in to breplačno. Mislim, da takih ljudi praktično ni, vedi pa, da se ti bo vse povrnilo duplo!
![]()
Hvala ti!
Joj, hvala za tako pohvalo, sem kar ganjena ...
Res z veseljem pomagam vsakemu, ki me prosi za to.
Oj! Ženska, nekaj je narobe, ne morem ti poslati zs. me lahko kontaktiraš ti, prosim? hvala že v naprej...
ženska je napisal/a:
Barbi78 je napisal/a:
Ojla
Jaz lahko samo našo Žensko zelo pohvalim v njenih napovedih. Povedala mi je že kar dosti, saj jo nenehno gnjavim po ZS-ju. In zelo pohvalno draga Ženska za toliko dobre volje, tvoje časa in seveda tvoje danosti, da deliš med nami in to breplačno. Mislim, da takih ljudi praktično ni, vedi pa, da se ti bo vse povrnilo duplo!
Hvala ti!
Res z veseljem pomagam vsakemu, ki me prosi za to
Ženska tudi jaz imam probleme pri pošiljanju sporočila na tvoj ZS. Če lahko bi te prisila, da ti mene kontaktiraš.
LP
Barbi78 je napisal/a:
Ojla
Jaz lahko samo našo Žensko zelo pohvalim v njenih napovedih. Povedala mi je že kar dosti, saj jo nenehno gnjavim po ZS-ju. In zelo pohvalno draga Ženska za toliko dobre volje, tvoje časa in seveda tvoje danosti, da deliš med nami in to breplačno. Mislim, da takih ljudi praktično ni, vedi pa, da se ti bo vse povrnilo duplo!
Hvala ti!
Res z veseljem pomagam vsakemu, ki me prosi za to
Ženska tudi jaz imam probleme pri pošiljanju sporočila na tvoj ZS. Če lahko bi te prisila, da ti mene kontaktiraš.
LP
-
- Sramežljivka
- black_bird
- Komunikatorka
- Kraj: far away
- vrednagreha
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
- vrednagreha
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
Pomotoma sem dva posta napisala:)
Zadnjič spremenil vrednagreha, dne 11. Dec. 2008 12:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Živim življenje.....