sirova štručka napisal/-a:js bi te pa prosla, če mi lahko pogledaš, in sicer me zanima, če mi bo do julija uspelo pekarno odpret?
Hm, do julija ne kaže, da bi šlo skozi

sirova štručka napisal/-a:js bi te pa prosla, če mi lahko pogledaš, in sicer me zanima, če mi bo do julija uspelo pekarno odpret?
kupid365 napisal/-a:rat, hvala za odgovor. Bi pa te prosila, če nama lahko še nekaj pogledaš v karte. Bo še dolgo trajalo preden se bodo rešili vsi ti problemi, ki jih imava vsak na svoji strani in slabo vplivajo na najino zvezo? Predvsem on, bo uspešno rešil zadeve?
rat napisal/-a:@ Srček
V tvoji zvezi sta dva "vozla", neka tiha konflikta, ki ju morata razrešit, ker slabo vplivata na odnos. Čeprav se mogoče tako na prvi pogled ne vidi in se okoli tega ne kregata, vaju ta dva tiha nesporazuma vsakega posebej obremenjujeta. Mogoče je to nekaj, kar on o tebi ne ve, pa bi mu želela povedat. Mogoče nekaj, kar si misliš, pa bi mu želela zaupat ... Če bosta razrešla ti dve stvari, potem bosta lahko razvila globji odnos, potem si bosta tudi bolj zaupala kot prijatelja.
V zvezi s tujino imaš krasne karte: napredovanje, dobiček (ne nujno v materialnem smislu, lahko je mišljena zgolj osebnostna rast, pridobivanje dragocenih izkušenj ...), tako da je to vsekakor dobra odločitev. Se sicer vidi nek zaviralni element, mogoče te je malo strah, mogoče je kdo proti temu, da greš ... Ampak to je zgolj začasna prepreka.
Katyy in kupid365, vama pogledam jutri! Obljubim, da ne bom ozabila