Numerologija

zvezdica:

Bom uspešna v šoli in končno ne bom več na suhem z denarjem?

Odgovor strokovnjaka:

Pozdravljeni!

Na kreativnem področju za vas velja, da ste pridni, vestni in predani delu, verjamete v trdo delo, zato imate dobre delovne navade, ki vas znajo peljati do pozitivnega rezultata. Radi pa nenehno razmišljate, analizirate in planirate, saj imate radi vse niti v svojih rokah. Opirate se na svoje resnice, načela in principe, zato se radi držite ustaljenih in preizkušenih poti, skratka lotevate se zadev v katere sami 100% verjamete in zaupate. Ste dober organizator in vodja svojega dela, potrebna pa je vztrajnost in predvsem samozavest ter samozaupanje. Nenehno si zastavljajte jasne in determinirane cilje, kateri vas bodo vodili skozi življenje in tako ne bo več dvomov in pomislekov v lastni uspeh, temveč samo strmenje k uresničevanju zastavljenih ciljev, ki so vaša rdeča nit skozi življenje. Tako vas ne bo moglo nič iztiriti, saj boste točno vedeli kaj je vaša naloga v življenju. Spustite čustvenost, predvsem nemir, nepotrpežljivost in jezo ter posledično krivdo, kajti iz dosedanjih situacij ste se nekaj naučili sedaj pa naprej. Za nazaj ne morete ničesar spremeniti, zato si oprostite za pretekla dejanja, prav tako pa oprostite vsem ki so vam blizu, predvsem družini, da niso naredili tistega kar ste sami hoteli oz. pričakovali, saj tudi sami niso vedeli kaj in kako narediti.

Za vas prav tako velja, da imate radi kvaliteten način življenja, saj ste velik estet, ljubite lepo in prefinjeno, zato finance pri vas morajo biti. Finance so nagrada za doprinos, torej večje kot imamo sposobnosti, več doprinosa lahko naredimo in posledično je nagrada v smislu financ toliko večja. Več financ kot želite, več doprinosa morate narediti, torej morate povečati svoje sposobnosti, ki pa jih dobivamo skozi izobrazbo, hobije,… Torej resnicoljubno se vprašajte s čim lahko doprinašate ljudem, katere so vaše sposobnosti in jih uresničujte. Finance lahko dobite na različen način, greste v službo, dobite štipendijo ali pa poleg študija delate stvari, ki so sicer vaš hobi, pa se da od tega tudi služiti. Samo cilji in vera, da vam bo uspelo jih izvesti. Pogumno zakorakajte v življenje in spustite vsa sporočila, ki vas pri tem omejujejo.

Si želite uspehe? Torej jih spustite k sebi, ne bojte se jih oz. ne mislite, da vam ne pripadajo.

numerologinja Tanaya

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri