Numerologija

simpatija :

pozdravljeni mene pa zanima ljubezen z eno določeno osebo ali me ima resnično rad in ali bova kdaj zares skupaj

Odgovor strokovnjaka:

Pozdravljeni!

Ste oseba, ki ve kaj je ljubezen v pravem smislu, vendar jo iščete zunaj sebe, namesto znotraj. Sprašujete se, če vas ima partner rad, ko pa bi se morali vprašati ali se imate rada? Ljubite resnico, zato se resnicoljubno sprašujete in iščite odgovore na ta vprašanja znotraj sebe. Partner ni odgovoren za vašo srečo, on je vaše ogledalo in vam kaže vaše notranje stanje. On vam lahko samo aktivira program ljubezni, ki je že v vas, ampak če vi zapirate vrata srca, tega programa ne more aktivirati, saj ne sprejemate ljubezni iz njegove strani oz. tudi vi ne pošiljate signala ljubezni naprej in tako ne prihaja do kroženja energije ljubezni med vama. Pogumno odprite svoje srce, brez strahu, da vas bi nekdo od bližnjih oz. vam ljubih oseb prizadel. Sprostite se, uživajte in zaupajte v življenje, brez občutka strahu, krivde in žalosti.

Vaša naloga v partnerski vezi je, stopiti v vezo srečni, veseli, sproščeni, polni zaupanja v življenje in ljubezni ter kreativno uspešni, kajti s to pozitivno življenjsko pozicijo prinašate v vezo samo lepo in pozitivno. Ne ozirajte se na partnerja, on ima svojo nalogo. Kajti vse pritegnemo na našo življenjsko energijo, zato vedno nadgrajujte sebe in bolj kot boste srečni v sebi, takšne ljudi boste privlačili in tako ne bo več vprašanj ali me ima rad, saj boste odgovor na to vprašanje že poznali, saj se imate radi in tako vas bo sprejel tudi partner. Partner se bo ob vas razvijal, če bo hotel z vami naprej skozi življenje, če pa ne, vas čaka nov, primernejši partner, ki vas bo podpiral v vašem osebnostnem razvoju.

Pogumno sprejmite izziv življenja na partnerskem področju in vedite, da boste s tem osebnostno zrasli, zato uživajte, bodite sproščeni ter zaupajte v pozitiven življenjski rezultat. Ali bosta s partnerjem kdaj skupaj? Namesto tega si zastavite vprašanje ali si želite biti z njim? Ko si boste postavili jasne cilje na tem področju, vas bodo le-ti cilji vodili naprej, namesto da se vrtite v krogu nenehnih vprašanj in negotovosti. Jasni cilji pomenijo, da stopate po pravi življenjski poti in nič vas ne more iztiriti, saj točno veste kaj hočete.

numerologinja Tanaya

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri