Numerologija

Rozeta:

Pozdravljeni,zanima me kako mi bo šel študij,zanima me tudi področje ljubezni.Hvala,Lp

Odgovor strokovnjaka:

Pozdravljeni!

Sprejeli ste izziv za študij, torej se resnicoljubno vprašajte kaj hočete iz tega izziva odnesti, kakšni so cilji, kaj vam ta cilj pomeni za nadaljnje življenje. Če v tem prepoznate veliko vrednost za nadaljnje življenje, boste cilje naravnali v želeno smer in ti cilji vas bodo vodili do pozitivnih rezultatov. Jasni cilji v življenju pomenijo rdečo nit, ki vas vodi skozi tunele življenja in vas ne spusti, da bi se iztirili in se posledično vrteli v krogu brez rešitev. Ko spustimo fokus na cilj, se pojavljajo vprašanja in zmeda, saj ne vidimo več naprej, zato se samo primite za rdečo nit, ki pomeni vaš cilj in takoj boste dobili moč in ideje kaj narediti. Brez učenja, ki izvira iz vaše notranje moči po dosegi cilja, ni rezultata, zato lahko dobite moč v obliki energije samo z fokusom na cilj, ko ga spustite se iztirite in nastane zmede, pa še brez moči ostanete. Pogumno in samozavestno se podajte po poti do vašega cilja. Predvsem pa pri tem uživajte, saj boste tako še lažje in hitreje dosegli želeno.

Na ljubezenskem področju ste zelo navezani na partnerja, zato tu reagirate največ čustev, predvsem pa po eni strani imate vse niti radi v svojih rokah, po drugi strani pa iz nesamozavesti od njega pričakujete, da vas bo osrečil, in če tega ne zna, kaj radi reagirate nezadovoljstvo in posledično zavidanje, ko se obračate po okolici, ki kot da je bolj srečna od vas. Srečno, uspešno in ljubljeno se lahko naredite edinole sami, partner vam samo kaže vaše notranje stanje, saj je vaše ogledajo. Torej delajte na sebi in bolj kot se boste dobro počutili v svoji koži, bolj boste ta pozitivna čustva izžarevali, takšne ljudi boste privlačili v svoje življenje in tudi partnerja. Zmehčajte se, uživajte in sprostite se v življenju in življenje bo začelo delati za vas.

numerologinja Tanaya

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri