Numerologija

MORJE 2:

Pozdravljeni, Ker ste mi zelo pozitivno odgovorili na moje prejšnje vprašanje, mi prosim nakažite, s katero od teh oseb bi bila moja nadaljna pot lažja oziroma s katero bi bilo moje življenje bogatejše, mislim v duhovnem smislu. Po razvezi, je nekako hudo spet narediti korak naprej in sem v dilemi. Hvala za odgovor

Odgovor strokovnjaka:

Pozdravljeni!

Spustite strahove kako bo v novi partnerski vezi in se pogumno ter z veliko mero zaupanja v pozitivni rezultat podajte v nov izziv, ki pa je hkrati tudi vaš osebni razvoj in vam kaže, da ste še vedno globoko v igri življenja. Sami ljubite izzive, zato v njih uživajte, saj le s takšno pozicijo jih lahko uspešno opravite, kajti ko uživate to pomeni, da delate z ljubeznijo in kjer je ljubezen je pozitivna energija, ki daje pozitivne življenjske rezultate.

Z D.L. vas čaka resnično duhovno poglobljena veza, saj za njo velja, da je zelo odprta za energijo, ima močno intuicijo za ljudi, je pa zelo dobro, da se giblje med veselimi in zabavnimi ljudmi, ker potem je tudi sama takšna. V vezi je požrtvovalna in je pripravljena za vas marsikaj postoriti, je šarmantna in očarljiva, včasih pa malček prestroga sama s seboj. Je resnicoljubna, torej imata lahko zelo odkrite pogovore. Ljubi kvaliteten način življenja, saj ima rada vse kar je lepo, je dinamična in ljubi potovanja. Vsega česar se loti je iz prepričanosti, da ji bo uspelo, povrhu pa še opravi perfektno, saj je velik perfekcionist.

I.V. je vesela, lahkotna in sproščena oseba, je dinamična in ljubi potovanja. Se pa rado zgodi, da le ne najdete nasmeha na njenem obrazu, takrat se iz strahu zapre v svoje srce, da le ne bi bila prizadeta. Včasih deluje malček trda, vendar je znotraj mehka in hrepeni po pravi ljubezni, kateri pa se ji ne preda v celoti ravno iz strahu, da bi bila prizadeta. Je velik estet in ljubi lepe in prefinjene stvari, zato pri njej finance morajo biti, drugače zna biti malček žalostna. Rada pove točno tako kot misli, zato se ji lahko zaupate, saj vas razume in vam rada pomaga. Je polna izzivov in dinamike.

Za katero od dam se boste odločili prepustite odločitev izključno srcu, kamor vas bolj vleče. Spustite preračunljivost in kako zgleda na prvi pogled, kajti z oseba, ki nam je najbolj podporna, je vedno tako, da imamo z njo na začetku največ konfliktov, saj nam kaže našo notranjo sliko. In bolj kot se znebimo naših starih navad, strahov, nezaupanja, bolečine, dvomov, odpora, žalosti, …, bolj ugotovimo, da ta oseba iz nas izvablja le najlepše in najboljše. Kajti pod temi negativnimi sporočili, ki nam jih dviguje, so spodaj čista ljubezen, mehkoba, zaupanje, veselje, sreča,…. Torej pogumno odprite srce in se resnicoljubno vprašajte katera je prava dama in dobili boste pravi odgovor. Zaupajte v svoj notranji glas, ki vas vodi skozi življenje, vendar mu včasih ne prisluhnemo prav dobro.

numerologinja Tanaya

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri