Numerologija

Ljubljana:

Spoštovani! kako nama kaže na področju financ? sva že dve leti v hudi finančni stiski, kako kaže na področju dela (on je nezaposlen) jaz pa bi rada menjala službo? Sej vem, da se vam morda zdi "neprimerno" pa vendar, ali se bova selila v hišo? Hvala in lep pozdrav

Odgovor strokovnjaka:

Pozdravljeni!

Ste oseba polni izzivov, velikih kreativnih sposobnosti ter zelo ambiciozni, vendar se skrivate za svojimi izgovori, da tega še ne živite. Lotite se stvari v katere 100% zaupate, zato vas je težko v kaj prepričati, vendar ko se odločite za novo, to izvedete perfektno, saj ste velik perfekcionist. Ljubite resnico, zato tudi resnico govorite in ker ljudem znate prisluhniti vas imajo zelo radi. Ste dinamični in radi potujete, saj vas le to dela lahkotno in sproščeno. Radi imate kvaliteten način življenja, ljubite lepo in prefinjeno, saj ste velik estet, zato pri vas finance morajo biti, drugače znate biti nesrečni. Finance pridejo kot nagrada za doprinos. Torej večji doprinos kot delate, večje sposobnosti morate aktivirati in posledično dobite nagrado v obliki financ. Torej aktivirajte svojo ambicioznost in sposobnosti, ki so za zdaj ostale skrite in potlačene. Spustite vsa sporočila, ki so vas omejevala na poti vaših potencialov in pogumno sprejmite izziv, katere pa naravnost obožujete. Izziv pomeni vaš osebnostni razvoj, zato se pogumno podajte na novo pot, ki pa hkrati pomeni ven iz finančne stiske. Znate biti zelo odločni in to za kar se odločite tudi dobiti, zatorej si samo postavite jasen cilj kaj hočete v življenju doseči in ti cilji vas bodo vodili naprej skozi življenje, brez dvomov, odporov in preračunljivosti. Je pa za vas zelo pomembno, da umirite svoja čustva, predvsem nepotrpežljivost, nemir in jezo.

Za partnerja velja, da je zelo odprt za nove in napredne ideje, je pa malček neprepričan sam vase, zato ob sebi potrebuje močno osebo, ki ga zna podpirati v njegovi naprednosti. Rad se obrača po mnenja na svojo okolico in če ga okolica ne podpre v njegovih naprednih idejah, zna tudi sam zamahniti z roko in tako ne pride do realizacije le-teh. Za realizacijo svoje vizije potrebuje le močno podporo in tako bo odreagiral in realiziral svoje napredne ideje. Posledica pa je pritok novih financ.

Torej pogumno v trenje s pozitivnimi sporočili, ki vaju bodo bodrila, hrabrila in vodila v kreativne akcije. Posledično bo tudi selitev v novo hišo nekaj čisto samoumevnega.

numerologinja Tanaya

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri