Numerologija

junfbunf:

je D. resen z mano?

Odgovor strokovnjaka:

Pozdravljeni!

Spustite dvome v D. in se resnicoljubno vprašajte kaj pričakujete od vajine veze?

Na partnerja ste močno navezani in vam veliko pomeni, da sta v dobrih odnosih, kajti drugače znate vse spustiti iz rok in se predate reševanju le-teh. Tu tudi reagirate največ čustev, predvsem občutek krivde, da delate nekaj narobe in nato jezo samo nase, da si kaj takšnega dovolite. Kar pogumno se predajte samozavesti in samozaupanju, predvsem pa se jasno odločite kaj hočete v tej vezi doseči. Samo ko boste imeli jasen cilj, boste točno vedeli kaj narediti, predvsem pa ne boste dvomili v osebo nasproti sebe, ko pa sami točno veste kam greste. Partner je vaše ogledalo, zato če dvomite vanj, pomeni, da sami niste prepričani kaj hočete.

Ker za vas velja, da ljubite resnico, se pogumno vprašajte kaj sami hočete. Ne čakajte na poteze partnerja, na to da vas bo on osrečil, temveč sprejmite odgovornost za svoje odločitve v svoje roke, da bo potekalo življenje tako kot sami hočete, ne da plujete tako kot se dogaja v okolici, saj to pomeni, da plujete brez jasnega cilja, torej iztirjeni iz vaših življenjskih tirov.

Bolj kot boste sami resni in prepričani sami vase, manj bo dvomov, saj tega ne boste več reagirali, ko pa boste sledili pravim ciljem in boste na vsakem koraku vedeli kaj morate storiti.

numerologinja Tanaya

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri