Numerologija

euaa:

kakšno bo moje življenje v prihodnosti? Bom bolj pozitivna oseba? Bom šla študirat smer, ki me zanima? Kakšno bo moje ljubezensko stanje?

Odgovor strokovnjaka:

Pozdravljeni!

Vaš pogled na življenje izvira iz odnosov v družini, kar pomeni, da ste na družino zelo navezani in vam veliko pomeni, da imate urejene in umirjene odnose, da lahko uspešno delujete na ostalih področjih življenja. Če le ni tako, kaj radi spustite vse iz rok in se posvetite urejanju le-teh. Tu reagirate tudi največ čustev, predvsem občutek krivde, da delate nekaj narobe in nato jezo samo nase, da si to dopustite. Pogumno spustite te neresnice o sebi.

Da boste bolj pozitivno gledali na svet okoli sebe je potrebno, da najdete svoj notranji mir ter potrpežljivost, predvsem pa da umirite svoja čustva.

Drugače pa ste zelo komunikativni, radi pomagate, ste družabni in zabavni. Ste dober organizator in vodja svojega dela, v sebi imate vodstvene sposobnosti, morate pa biti bolj vztrajni. V življenju vas sicer spremlja življenjski »srečko«, ki vas potegne še iz tako nemogoče situacije in vi pridete ven kot zmagovalka, vendar pa je potrebno, da tega ne izkoriščate v vsakdanjih življenjskih situacijah, temveč v večjih kreativnih zadevah. Postavite si jasne cilje glede kreativne poti, kajti ti cilji vas bodo vodili naprej v življenju, da ne boste iztirjali. Tako ne bo situacije ali človeka, ki vas bi lahko zmedel na vaši začrtani poti. Vendar pa tudi sami ne smete podvomiti v svoje cilje, ker potem ste zopet na začetku. Jasnost in odločnost sta moč za doseganje ciljev.

Ker premorete veliko mero seksualne energije, delujete zelo šarmantno in očarljivo, kar vas naredi za nasprotni spol zelo atraktivno. Na partnerja se močno navežete, zato vam veliko pomeni, da imata odnose urejene, tako kot to velja za odnose z domačimi.

Vendar na srečo in pozitiven pogled na življenje ne vplivajo domači ter partner, temveč s katerimi sporočili ste v trenju. Zatorej za uspešno življenje naprej velja, da se nenehno povezujte s sporočili, ki vas hrabrijo, bodrijo, delajo notranje mirno, srečno, veselo, sproščeno, vas dajejo v kreativno akcijo in vas vodijo k uspehu. V vse kar počnete vnašajte ljubezen, uživanje ter sproščenost in rezultati bodo tu.

numerologinja Tanaya

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri