Grafologija

neznano...:

Pozdravljeni, zanima me, če lahko na podlagi moje pisave poveste kaj o uspehu v šoli, ljubezni, mojem karakterju in kakšna oseba sem. Najlepša hvala in zelo se veselim vašega odgovora! lep dan :)

Odgovor strokovnjaka:

Veliko vam pomeni vtis, ki ga naredite na druge. Radi zbudite pozornost in zlahka predstavljate svoje kvalitete širši javnosti. Ste iskreni, premišljeni in stabilni, a tudi egocentrični in neprilagodljivi. Toda prav te vaše značajske lastnosti pripomorejo, da natančno veste kdo so vaši pravi prijatelji in v katere odnose ni vredno vlagati svoje energije. Tako kot vas nekateri brezpogojno ljubijo, druge zmoti vaša "dramatičnost". V ljubezni ste previdni in ne bi mogla reči, da se znate hitro prepustiti, prav tako pa tudi ne spustiti, saj se sčasoma navežete in ker ne marate hitrih sprememb se kaj lahko zgodi, da vztrajate v odnostu tudi takrat, ko bi bilo dobro oditi.

Postavi vprašanje Vsa vprašanja

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri