Grafologija

Candy.:

Pozdravljeni! Zanima me moje ljubezensko življenje in šola. Zanima pa me tudi če lahko iz moje pisave razberete katera služba bi bila primerna zame. Hvala.

Odgovor strokovnjaka:

Ste ustvarjalni, sposobni vedno znova najti neobičajne rešitve. In taki ste tudi sami - neobičajni. Videti je, da se vsega lotite s poletom, podjetnostjo, toda pri uresničevanju zastavljenih načrtov je videti zastoje. Ne verjamete v lastne sposobnosti? V odnosu s partnerjem ljubite raznolikost. Veliko vam pomeni, če imate ob sebi prodorno osebo, ki razume vašo zahtevno naravo. Težko bi svoje življenje delili z nekom, ki nima želje po spremembah in ki se nič kaj radovedno ne ozira na to kaj novega mu bo prinesel jutrišnji dan. Predvidljivost je za vas sprejemljiva le do neke mere, sicer dopuščate, da se življenje vrti po svoje in vam niza vedno nove izkušnje. Četudi je to v nekaterih trenutkih še kako naporno, je to vaša pot, na kateri vas čaka še veliko izjemnih trenutkov.

Postavi vprašanje Vsa vprašanja

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri