Ezoterika

Zimska marjetka:

Pozdravljeni! Zanima me, ali bo moj oče, s katerim sicer nimava veliko stikov, zdrav in bolj zadovoljen s svojim življenjem kot do sedaj in ali bodo nama s fantom v družini stali ob strani v razmerju? Hvala!

Odgovor strokovnjaka:

Pozdravljena,najprej naj pohvalim vaš trud in ljubezen, ki ju vlagate v svoje razmerje. Vidno je, da zaradi slabega odnosa s svojim očetom toliko bolj cenite, da vas nekdo ljubi in spoštuje. Vajina veza je lepa in trdna in vidno je, da v to vlagata veliko truda. Kar se tiče družine in njihove podpore je vidno, da so bila morda na začetku neka manjša trenja, vednar pa je vsakomur,ki vaju vidi jasno, da je vajina ljubezen tisto pravo. Njihova podpora je nekaj kar vam zelo veliko pomeni, vednar pa se zavedajte, da dokler imate njega, ki vas ljubi in spoštuje imate vse kar potrebujete. Vaš oče mora rešiti neke stare zamere in spore, ki mu ne pustijo, da bi živel mirno in zdravo. Vidi se hrbet, noge, včasih tudi malo pritisk, ni pa to nič resnega in z malo več skrbi zase se lahko vseh teh težav reši. Zadovoljen pa bo takrat, ko se bo odločil oprostiti oziroma opustiti stare zamere in začel gledati v prihodnost, tu pa mu žal vi ne morete nič pomagati, vse je odvisno samo od njega.

Postavi vprašanje Vsa vprašanja

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri