Ezoterika

Upanje:

Pozdravljeni! Zanima me kdaj bom dobila službo namreč poslala sem velko prošenj in še vedno nič. In pa kako mi kaže v ljubezni, se obeta kaj novega? Lp

Odgovor strokovnjaka:

Pozdravljena, glede na to, da je služba tista, ki vas najbolj zanima sem se še posebno osredotočila na to. Vidno je, da se z breposelnostjo borite že kar nekaj časa in temu primerno počasi tudi malo obupujete, nikar sreča se vam bo kmalu nasmehnila. Mesec september in oktober se mi kažeta kot zelo plodna mesca na področju dela, zato nikar ne obupajte še napre pošiljajte prošnje in vrjemite v uspeh. Do konca letošnjega leta je vidno, da bi morali dobiti službo, samo pogumno naprej. Kar pa se tiče ljubezni pa je odgovor preprost, ko boste uredili področje, ki vas najbolj skrbi, finance se boste imeli tudi čas in voljo osredotočiti na ljubezen in takrat bo brez upozorila amorjeva puščica zadela tudi vas.

Postavi vprašanje Vsa vprašanja

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri