Cosmolog

Za vikend me noče

S fantom sva skupaj štiri mesece, imava se prelepo, problem pa nastane, ko gre on za vikend s svojimi ven. Nikoli me noče vzeti s sabo, češ da bi rad šel sam. Zaradi njegovega mišljenja sva se že velikokrat skregala in počasi me vse skupaj mineva. Razumem, da kdaj prija iti ven s svojo družbo, da pa se to dogaja iz tedna v teden? Ker sem zelo družabna in komunikativna, se mi ne zdi, da bi bil problem v meni. Vedno bolj razmišljam, da ni pravi zame in da me ima samo za določene stvari, ostalo pa raje počne z drugimi. Kaj naj naredim?

Odgovor strokovnjaka:

Popolnoma pravilno si ugotovila. Ima te le za določene stvari, sama veš, katere, v glavi pa je še vedno samski. Najverjetneje je pred teboj dolgo tudi zares bil, bilo mu je všeč in te svobode samskega življenja ni pripravljen izgubiti. To, kar počne, namreč ni normalno za nekoga, ki je zaljubljen v svoje dekle, nikakor pa ni normalno, da tudi po štirih mesecih še vedno vsak vikend preživi zunaj po klubih, in to brez tebe.

Ja, vsak moški potrebuje čas le zase in vsak mora iti kdaj ven tudi samo s prijatelji. To je zdravo.
Če te noče poleg, čeprav si mu omenila, da te to moti in da si želiš iti z njim, pa mislim, da nimaš več raz­loga, da vztrajaš z njim.
Ko si z nekom, te mora ta oseba sprejeti v celoti, želeti si mora tvoje bližine, hrepeneti po skupaj preživetem času, in ne ravno obratno. Če je med tednom, ko nima veliko drugih možnostih za preživljanje časa, super s tabo in se imata res krasno, to ne more biti dovolj. Ne moreš biti namreč z nekom, ki te odrine na stran v trenutku, ko dobi kakšno drugo ponudbo. To je celo malo ponižujoče. Poišči si nekoga, ki je zares pripravljen na zvezo in ki je že prerasel divjanje po klubih.

Postavi vprašanje Vsa vprašanja

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri