Cosmolog

Naj ga pokličem ali pozabim?

Slab mesec sem se dobivala s fantom, ki je bil res super. Vse je bilo v redu, dokler nisva nekega večera pristala pri njem, kjer je želel na vsak način seksati. Ker sem imela menstruacijo, mi pač ni bilo do tega, česar nikakor ni razumel. Stvar me je precej šokirala, zato sem odšla domov, zdaj pa se že dober teden nisva slišala. Naj ga pokličem ali pozabim?

Odgovor strokovnjaka:

Dopovedati moškemu z nabreklim udom, da ne bo seksa, je enako težko, kot upokojencu razložiti, da ta četrtek pač ne bo upokojenskih popustov. Zato na eni ravni razumem reakcijo tvojega nesojenega fanta. Ves mesec je čakal, se trudil, bil super, potem končno pride dan, ko te ima doma, kri se pretaka v junaka, semenčeca so že cisto podivjana in čakajo na izstrelitev, potem pa rdeča blokada. Revežu se je najverjetneje kar stemnilo. Vsi fantje razumemo njegovo frustracijo, a fantova reakcija je problematična. Menim, da kaže na to, da si bila v njegovi glavi le seksualna tarča in da mu kaj veliko več ne pomeniš.

Če bi fant zares užival v tvoji družbi, če bi se v njem pojavljala kakšna toplejša čustva, bi bila njegova reakcija drugačna. Čeprav z veliko muko in pritiskom v hlačah, bi te razumel in predlagal kakšno drugo aktivnost, saj bi mu bilo dovolj že to, da sta skupaj, seksala pa bosta ob naslednji priložnosti. Podobno razumevajoč bi bil tudi, če bi šlo za moškega, ki hkrati rotira med več ženskami in ima seksa dovolj ter bi zato brez problema počakal še kakšen dan. A v njegovem primeru ne moremo govoriti o uspešnem ženskarju.

Ti si bila njegova edina tarča, za katero se je dolgo trudil, in je zato verjel, da je zdaj čas za plačilo. Ker je najverjetneje v glavi še otročaj z veliko kompleksi in težavami, zavrnitve ni mogel prenesti tako, kot bi jo glede na situacijo lahko. Zato mislim, da se ti ni treba ukvarjati s klicanjem, edino če bi tudi ti le seksala z njim. Kaj več pa od njega ne pričakuj, saj on od tebe v resnici ni nikoli želel kaj več, kot le zlesti v tvoje hlačke.

Postavi vprašanje Vsa vprašanja

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri