Astrologija

Voda:

Pozdravljeni! S partnerjem živiva v zelo težki partnerski zvezi. Sedaj smo finančno na tleh, jaz bom izgubila še nepremičnino, katero sem podedovala, vse sem hotela že zaključiti leta 2010, ko sem imela možnost prodati hišo, vendar partner ni podpisal papirjev. Sedaj čakam, da otroci končajo šolsko leto, da se enostavno odselim. Prosim za nasvet. Hvala in lep pozdrav.

Odgovor strokovnjaka:

Počakati, ko se nam najbolj mudi in pohiteti, ko tega nočemo, je umetnost preživetja v tempu v katerem ste se znašla. Verjamem, da vam ob vsem tem ni lahko, da je življenje včasih težko vzdržljivo. In navsezadnje v dani situaciji niste sama. Spoštujete svoje otroke, imate jih rada in dobra mama ste. Poglejte malce za svojo dušo, kaj je resnično ''tisto'' od česar se poslavljate, kot tudi kakšen jutri si želite ustvariti zase in za svoje otroke? Ali skrbite zase s tem, da ste pod stresom? Če ste odnos z možem zaključila, bo sledil osvobojujoč odhod za vas. Dovolite si biti korajžna, pogumna in odločna, da ne boste nikoli več dovolila vse tisto, kar ni bilo v skladu z vami. Zunanje situacije nas pretresejo, da se mi zavemo, kaj hočemo in česa ne! Odločite se v najglobji srčiki zase z Ljubeznijo v Srcu, kajti potem bo vse v skladu z vašo resnično voljo. Želim vam obilo prijaznih ljudi na vaši poti, in Vse Dobro; Astrosvetovalka, Nadine Radesky.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri