Astrologija

vanka27:

Lepo pozdravljeni, prosim, če mi svetujete glede situacije v ljubezni in glede psihološkega počutja. Pred kratkim sem spoznala moškega; ali zanimam osebo, s katero sem vzpostavila stik? Ali se bo popravilo moje psihološko stanje, ali bom našla svoj hobi ali kaj podobnega, kar me bo veselilo početi? Hvala za odgovor.

Odgovor strokovnjaka:

Sledite svojim notranjim stanjim s katerimi ste se v preteklem času že nekajkrat srečala. Vse zavisi od tega, kako ste sama s seboj. Svetujem vam, da krepite zaupanje vase, v svojo sposobnost ter predvsem temu, da se več ne odločate prehitro zgolj zaradi lastnega čustvenega stanja. Krepite notranjo moč, da se zmorete obvadati in da ni zunaj vas nič tako zelo pereče, kot se sprva zdi! Dobro bi vam koristila meditacija in tehnike sproščanja. Najbolje je, da se opogumite ter poizveste od osebe ali jo resnično tudi zanimate, kajti v nasprotnem izgubljate svoj predragoceni čas.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri