Astrologija

Snežinka:

Zanima me ali bova z možem rešila težave? Včasih se mi zdi, da se vrtiva v začaranem krogu, enkrat so zdravstvene, drugič finančne, spet ljubezenske. Zadnje čase se obnašava kot brat in sestra. Imava pa enega sina. Mogoče bi pomagal še en otrok? Vnaprej se vam zahvaljujem.

Odgovor strokovnjaka:

Kar opisujete je pravzaprav odraz samega realnega življenja, kajti ni para, ki nebi šel skozi podobne osebne izkušnje. Partnerstvo vsekakor zahteva mnogo tolerance, popustljivosti in še mnogo drobnih lastnosti, ki pa jih vsak posameznik doživlja tudi z lastno usklajenostjo. Vse je seveda odvisno od vaju, kaj si v resnici želita, in kako se počutita drug ob drugem? Kaj se vama je zgodilo, da sta se oddaljila? Potrebno se je pogovoriti in odnos poštimati. Kaj bosta za to naredila ne vem, vem pa, da je treba odnos graditi in delati na njem skoraj vsakodnevno. Lahko poiščeta tudi zunanjo strokovno pomoč s partnerski svetovalci in terapevti ali pa si vzeti oddih in si povedati, kar si morda že nekaj časa ne.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri