Astrologija

sinička:

Pozdravljeni! Zanima me, če se bo situacija v službi obrnila v mojo korist in če bom z delom zadovoljna? Se bodo odnosi v kolektivu popravili, saj je trenutno med sodelavci mnogo nesoglasij! Ali bom spoznala moškega s katerim bom prešla v razmerje? Ali bova imela otroke?

Odgovor strokovnjaka:

V službi ste previdna, kajti v sebi hrepenite po neki točno določeni ''vaši zahtevi'', in v zvezi z njo imate tudi svoja pričakovanja. Nekako do sredine aprila se vam bo marsikaj razjasnilo, vedela boste pri čem v resnici tudi ste. Nesoglasja med sodelavci so rezultat notranjih spletk, ki pa so bila tako tudi napeljana, da se odvija notranji konflikt, kajti z njim se da v marsičem nadzorovati kot tudi usmerjati. Sedaj imate vi priložnost, da pokažete svoj karakter med sodelavci, in da se med seboj tudi dejansko povežete. Pretekle partnerske izkušnje so vam pustile določena razočaranja. V skladu z njimi boste dejansko pritegnili moškega. Na kakšen način vstopate v odnose? Ali na sebi nosite masko? Dobiti moškega sploh ni problem za vas, bolj se težava prične takrat v čem mora vse biti dober! Pričnite z drobnimi pozornostmi.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri