Jerica Zupan in njena kopalniška polička: "Pomembno mi je, da sem videti sveže"

17. 2. 2024 | Vir: Cosmopolitan
Jerica Zupan in njena kopalniška polička: "Pomembno mi je, da sem videti sveže" (foto: Jana Snuderl)
Jana Snuderl

Jerica je nekdanja radijska voditeljica, glas številnih reklam, na družbenih omrežjih včasih tudi glas razuma, mamica, partnerica in nadvse zabavna ustvarjalka vsebine. "Starejši kot si, bolj ceniš svojo kožo," je še prepričana. Kakšna je njena kopalniška polička?

Kakšno je tvoje običajno jutro oziroma lepotna rutina?

Še pred osmimi leti sem uporabljala zgolj milo, vodo in navadno kremo za obraz, nato pa se je moja lepotna rutina začela spreminjati, ker je tudi moja koža vse glasneje opozarjala, da potrebuje nekaj več. Zbudim se okoli 6.30 zjutraj, da imam pol ure zase, preden se zbudi otrok. Voda, kava, potem se oblečem in si vzamem čas za lepotno rutino z linijo izdelkov znamke Dr. E. Voss. Njihove kreme že imajo UV-filtre, ki zadostujejo dnevnemu izpostavljanju svetlobi, dodatno zaščito pred soncem pa uporabljam samo poleti. Ne ličim se vsak dan oziroma za piko na i nanesem samo obarvano kremo in občasno šminko Indy Beauty.

Kakšen je tvoj najljubši videz, ko se pripravljaš na poseben dogodek, zabavo?

Kamorkoli grem, mi je najbolj pomembno to, da sem videti sveže. Ko grem na zabavo, si naredim videz zadimljenih oči oziroma rahel ‘smokey eyes’, zelo redko uporabljam barve ali bleščice.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jerica Zupan (@jericazupan)

Ko se prepustiš profesionalcem, komu najraje zaupaš obraz in lase?

Dobro se znam namazati tudi sama, ampak zelo rada se prepustim profesionalnim rokam. Barvish in Boris Dragan poskrbita za moj make up in pričesko ob posebnih dogodkih, sicer pa za barvo las, dolžino in frizure skrbijo pri Viki’s Place.

Kaj je tvoja lepotna prva pomoč?

Samo kakšen balzam za ustnice, občasno šminka, največkrat pa nič, ker pozabim doma. In potem ugotovim, da niti ne potrebujem. Nisem prav tipična ženska, kajne?

Imaš kakšen nenavaden lepoten trik/nasvet za naše bralke?

Ni ti treba biti preveč suh! Če imaš kakšen kilogram več, se ti obraz ne povesi. Malo heca, ampak drži. 

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ