Zadnji korak pri odkrivanju resnične lepote

Korak za korakom in prišli smo do zadnjega koraka pri odkrivanju resnične lepote.

27. 9. 2012 | Promocijsko sporočilo

Skozi Dove program 5 korakov nege, ki smo ga pet mesecev spremljali v reviji Cosmopolitan in na spletu, smo se naučili, kako z vsakodnevno nego kože doseči harmonijo med zunanjo in notranjo lepoto, kar posledično vodi do dviga samozavesti.

V prvem koraku smo obdelali čiščenje in nego obraza s toaletnim milom Dove, ki nežno odstranjuje ličila in nečistoče, a kože ne izsuši. V drugem koraku smo se osredotočili na nego in svežino pod pazduhami, saj čist in svež vonj nudi občutek svobode ter je ključen za odkrivanje lepote in ženstvenosti. Tretji korak je postregel s spoznanji o pomembnosti čiščenje telesa, ki ni le prhanje, temveč tudi vlaženje in razvajanje kože ter osvežitev in poživitev naših misli, da bi v četrtem programu Dove 5 korakov nege spregovorili o negi kože in o tem, kako ključni so trenutki, ki jih porabite za nego, za razvoj samozavesti in v končni fazi za spoznavanje samega sebe.

Pred nami je tako le še zadnji korak pri odkrivanju resnične lepote.

5. korak: Nega rok

Prihajajo hladnejši jesenski dnevi in ravno zato je treba poskrbeti tudi za kožo na rokah. Prav skrb za roke je zadnji, 5. korak Dove programa lepote.

Ambasadorki Dove filozofije resnicne lepote zvezda HTV Nevena Rendeli in strokovnjakinja za lepo kožo dr. Ivana Manola poudarjata pomembnost vsakodnevne nege občutljive kože na rokah.

Dr. Manola: Naše roke so ves čas izpostavljene nešteto dejavnikom in vplivom iz okolja, kot so hladen veter, UV-žarki ter sredstva za pomivanje in čiščenje. Zunanji dejavniki in vplivi lahko poškodujejo naravni zaščitni sloj in tako povzročajo izgubo vlage, kar posledično vodi do suhe in grobe kože, ki pa potrebuje intenzivno nego. Kreme za roke Dove imaš lahko vedno s seboj in tako z redno uporabo kožo oskrbiš s potrebno zaščito in nego. Kreme za roke Dove vsebujejo DeepCare kompleks, ki pomaga obnoviti lipidni sloj kože, da je ta mehka in gladka. V nasprotju z drugimi stvarmi v življenju nam naša koža vedno sledi in ravno zato si zasluži posebno nego.

Nevena: Roke so zame izjemno pomemben del telesa, saj so zaradi dela, ki ga opravljam, pomembno sredstvo komuniciranja. Vedno se trudim, da koži na rokah posvetim posebno pozornost in jo oskrbim z ustrezno nego. Zato imam vedno s seboj Dove intenzivno kremo za roke, ki mojim rokam v vsakem trenutku nudi zaščito in nego.

Tudi v prihodnje sledi Dove programu 5 korakov nege in poudari svojo resnično lepoto kadarkoli in kjerkoli.

Sodeluj v nagradni igri in osvoji privlačne nagrade.

Prvim desetim izžrebankam bomo podarili čudovito zapestnico, narejeno z elementi Swarovski®. Osvojiš lahko tudi paket proizvodov Dove, ki ti bo pomagal poudariti svojo resnično lepoto, ter možnost nastopa v oglasu Dove v reviji Cosmopolitan.

Več o tem na povezavi Dove nagradni izziv V.: Nega rok.

dove