Poudari svojo resnično lepoto z Dove

Akcija Dove 5 korakov nege, pri kateri vsak mesec v reviji in na spletu predstavljamo en korak nege ter zanjo najboljše izdelke, je v polnem teku.

3. 7. 2012 | Promocijsko sporočilo

Blagovna znamka Dove že vrsto let promovira svoje sporočilo nege, resnične lepote in samozavesti.

V okviru tega so pričeli s programom lepote, ki skozi 5 osnovnih korakov pravzaprav zajema 5 področij nege. Bistvo programa je, da se 5 korakov nege navezuje en na drugega in na tak način ustvarjajo notranjo in zunanjo harmonijo.

Dove tako predstavlja vsakodnevno rutino, ki zajema:

  • čiščenje obraza,
  • prhanje,
  • nego kože pod pazduhami,
  • hidratacijo telesa
  • in nego rok,

... povezano s posamezno kategorijo proizvodov.

In po čiščenju obraza iz prvega koraka Dove programa prihajamo tako do drugega – nega kože z antiperspirant dezodoranti Dove, ki vsebujejo ¼ hidratantne kreme.

Zakaj? Ker se vsi potimo, ta naravni proces pa je v tem mesecu še povečan, saj žleze znojnice izločajo vodo iz krvi na površino kože, da bi tako ohladile telo in vzdrževale optimalno temperaturo, od 35,5 do 36,5 °C.

2. Dove korak je torej ...

Svežina in svoboda

V drugem koraku se osredotočamo na dezodorante, saj čist in svež vonj nudi občutek svobode ter je ključen za odkrivanje lepote in ženstvenosti. Čeprav se ne potimo le pod pazduhami, pot ravno tu najbolj zaznamo, ker je na tem področju največje število žlez znojnic. Neprijeten vonj lahko pokvari naše razpoloženje in nam zmanjša samozavest.

Dove antiperspirant dezodoranti, ki vsebujejo 1/4 hidratantne kreme, ne le da pomagajo odstraniti bakterije na površini kože, nadzirajo tudi proces potenja in nudijo občutek svežine dlje časa.

Priporočila iz prve roke

Dove obraz, voditeljica HTV Nevena Rendeli, in dermatologinja dr. Ivana Manola o potenju pravita:

  • Dr. Manola: "Koža pod pazduhami se razlikuje od preostale kože, saj je bolj občutljiva. Povečano potenje je večinoma povezano z zunanjimi vplivi – še posebej s hitrim življenjskim stilom."
  • Nevena: "Moj življenjski stil je zelo hiter in težko je opraviti vse potrebno. Za vse to sta pomembna samozavest in občutek svobode. Če imamo težave s potenjem, lahko hitro pade naša samozavest. Zame je pomembno, da mi dezodorant nudi maksimalno zaščito in občutek varnosti.
  • Dr. Manola: Depilacija, predvsem britje, poškoduje kožo. Antiperspirant dezodoranti negujejo kožo in zaradi 1/4 hidratantne kreme jih lahko uporabljamo tudi po britju.
  • Nevena: "Prvi vtis je najpomembnejši! Velikokrat se lahko zgodi, da je dezodorant v torbici prava stvar na pravem mestu. Dove vam lahko pomaga, saj sta aktivno življenje in samozavest lahko odvisna od malih stvari."

Vabljena v drugi Dove nagradni izziv

Nagradna igra: Svežina in svoboda

Preden se posvetimo naslednjemu koraku – negi telesa –, pa te vabimo, da sodeluješ v naši naslednji nagradni igri Svežina in svoboda, s katero bom desetim izžrebankam podarili paket nege Dove, ob koncu akcije pa bomo osmim srečnicam dali možnost, da nastopajo v reviji Cosmopolitan v oglasu Dove in tako prikažejo svojo resnično lepoto.

P.S. Spremljaj nas tudi na Dove Facebook strani!