Dove izziv: poudari svojo resnično lepoto

V programu Dove 5 korakov nege je prvi korak posvečen obrazu, ker ga pri ljudeh najprej opazimo.

31. 5. 2012 | Promocijsko sporočilo

Naj se začne s čiščenjem – a to ni le umivanje z vodo.

Umazanija namreč bolj kot mokro ljubi mastno, zato se spoji s sebumom. Odstraniti jo moramo z drugo maščobo, npr. z milom.

Dove milo bi priporočila še babica!

Velikokrat slišimo, da umivanje obraza s trdim milom ni priporočljivo. To ne drži. Že naše babice so uporabljale domača mila, narejena iz živalskih maščob ali rastlinskih olj. Temu so dodale lug in nastal je glicerol, ki je negoval in ščitil kožo. Tega so v industrijskih milih odstranili, zato so kožo sušila in uporabljali smo jih le še za umivanje rok.

Danes kakovostno toaletno milo, kot je Dove, poleg nežne sestavine za čiščenje vsebuje 1/4 hidratantne kreme, ki koži povrne potrebne lipide.

Dove promovira resnično lepoto

Sporočilo blagovne znamke Dove je že vrsto let resnična lepota. Vse smo vzljubile njihove oglase, v katerih nastopajo običajne ženske, iz katerih žari ta samozavest in notranja lepota ... Si tudi ti po tihem želiš nastopati v enem izmed njih?

Dove je pripravil nagradno igro, ob koncu katere bo osem izmed sodelujočih nastopalo v prav takšnem oglasu v Cosmopolitanu.

Izzivamo te, da se pridružiš prvemu iz serije petih Dove izzivov.

V vsakem od petih izzivov bomo deset uporabnic po ključu sreče pri žrebu nagradili  z darilnim Dove paketom, po koncu serije Dove akcij pa jih izbrali osem, ki jih bomo povabili tudi na snemanje Dove oglasa za Cosmopolitan.

Prvi nagradni Dove izziv boš našla na povezavi:

Nagradni izziv bo trajal od 31. 5. do 14. 6.!

Facebook Dove