Dove nagradni izziv V.: Nega rok

Akcija Dove 5 korakov nege tokrat zaključujemo z našim petim Dove nagradnim izzivom, ki bo ponovno razveselil deset srečnih izžrebank.

27. 9. 2012 | Promocijsko sporočilo

V prvem koraku smo obdelali čiščenje in nego obraza s toaletnim milom Dove, ki nežno odstranjuje ličila in nečistoče, a kože ne izsuši. V drugem koraku smo se osredotočili na nego in svežino pod pazduhami, saj čist in svež vonj nudi občutek svobode ter je ključen za odkrivanje lepote in ženstvenosti. Tretji korak je postregel s spoznanji o pomembnosti čiščenje telesa, ki ni le prhanje, temveč tudi vlaženje in razvajanje kože ter osvežitev in poživitev naših misli, da bi v četrtem programu Dove 5 korakov nege spregovorili o negi kože in o tem, kako ključni so trenutki, ki jih porabite za nego, za razvoj samozavesti in v končni fazi za spoznavanje samega sebe.

In zdaj je pred nami še sklepna, peta tema (in z njo peti Dove korak nege), to je nega rok.

V nagradnem izzivu petega koraka o negi rok si od tebe želimo le še, da:

  • Cosmo & Dove ekipi, ki te je korak po korak vodila vse bližje k resnični lepoti, izraziš prisrčno gesto pozdrava, lahko torej dobrodošlice ali skorajšnjega snidenja. Veseli bomo skratka fotografij, na katerih bodisi mahaš v pozdrav (ali slovo), nam z odprto dlanjo pošiljaš poljubčke ali nam s takšno ali drugačno gesto rok sporočaš: Saj se kmalu spet vidimo, se potipkamo, te pokličem!

Šteje skratka vse - od duhovitih do povsem nazornih namigov v sliki in besedi, ki naj bi kar najbolje ponazorila temo tokratnega izziva.

Osvojiš lahko tudi paket proizvodov Dove, ki ti bo pomagal poudariti svojo resnično lepoto ter možnost nastopa v oglasu Dove v reviji Cosmopolitan.

dove

P.S. Spremljaj nas tudi na Dove Facebook strani!