Dove nagradni izziv IV.: Nega kože

Naša akcija Dove 5 korakov nege se nadaljuje z našim četrtim Dove nagradnim izzivom, ki bo ponovno razveselil deset srečnih izžrebank.

30. 8. 2012 | Promocijsko sporočilo

V našem prvem koraku smo obdelali čiščenje in nego obraza s toaletnim milom Dove, ki nežno odstranjuje ličila in nečistoče, a kože ne izsuši. V drugem koraku smo se osredotočili na nego in svežino pod pazduhami, saj čist in svež vonj nudi občutek svobode ter je ključen za odkrivanje lepote in ženstvenosti. Tretji korak je postregel s spoznanji o pomembnosti čiščenje telesa, ki ni le prhanje, temveč tudi vlaženje in razvajanje kože ter osvežitev in poživitev naših misli.

In zdaj je pred nami četrta tema (in z njo četrti Dove korak nege), to je nega kože.

V nagradnem izzivu četrtega koraka o negi kože nas zanima predvsem:

  • Se boš strinjala z nami, da je koža eden izmed tvojih najlepših atributov? Če se strinjaš (in verjamemo, da se) nam zaupaj še, s katerimi modnimi dodatki jo najraje poudariš (pa naj gre za gleženj, zapestje, uho ali dekolte)! Veseli bomo tudi slikovnega dokaza ;)

Šteje skratka vse - od duhovitih do povsem nazornih namigov v sliki in besedi, ki naj bi kar najbolje ponazorila temo tokratnega izziva.

Osvojiš lahko tudi paket proizvodov Dove, ki ti bo pomagal poudariti svojo resnično lepoto ter možnost nastopa v oglasu Dove v reviji Cosmopolitan.

dove

P.S. Spremljaj nas tudi na Dove Facebook strani!