Dove nagradni izziv II.: Svežina in svoboda

Akcija Dove 5 korakov nege je v polnem teku, z njo pa tudi naslednji v seriji petih Dove nagradnih izzivov, ki bo razveselil naslednjih deset srečnih izžrebank.

3. 7. 2012 | Promocijsko sporočilo

Naša druga tema (in z njo drugi Dove korak nege) je poletje, ki poleg vsega lepega, kar prinaša, za mnoge pomeni tudi visoke temperature in z njimi veliko potenja.

Po čiščenju obraza iz prvega koraka Dove programa prehajamo skratka na nego kože z antiperspirant dezodoranti Dove, ki vsebujejo ¼ hidratantne kreme. A zakaj? Ker se vsi potimo, ta naravni proces pa je v tem mesecu še povečan, saj žleze znojnice izločajo vodo iz krvi na površino kože, da bi tako ohladile telo in vzdrževale optimalno temperaturo, od 35,5 do 36,5 °C.

In če boš čist in svež vonj, ki ga spremlja čudovit občutek svobode, lepote in ženstvenosti, z Dove antiperspirant dezodoranti te dni več kot uspešno vzdrževala, nas v našem tokratnem Dove nagradnem izzivu zanima predvsem:

  • Kaj ti v teh dneh še lahko pomaga do občutkov pristne svobode in svežine?

Šteje skratka vse - od hudomušnih do povsem resnih namigov, prispevala pa jih boš lahko tako v obliki besede ali pa kar fotografije, ki naj bi kar najbolje ponazorila temo tokratnega izziv. Skratka, prisegamo na svobodo lastne izbire in tvojega kreativnega navdiha.

P.S. Spremljaj nas tudi na Dove Facebook strani!