Dove 5 korakov nege: Si za zdravo sijočo kožo?

Nagrajenke akcije Dove program 5 korakov nege se pripravljajo na fotografiranje za oglas v Cosmopolitanu (občudovala ga boš v prihodnji številki), ti pa medtem preveri vseh 5 korakov, s katerimi poudariš svojo resnično lepoto.

25. 10. 2012 | Promocijsko sporočilo

1. korak: Čiščenje obraza

Pri ljudeh najprej opazimo obraz, zato poskrbi, da je koža na njem vedno cista in negovana. Velikokrat slišimo, da umivanje obraza s trdim milom ni priporocljivo. To ne drži povsem, saj kakovostno toaletno milo Dove poleg nežnih sestavin za čiščenje vsebuje tudi ¼ hidratantne kreme, ki koži povrne potrebne lipide.

Cosmo nasvet: milo zmoči in dobro speni, nato pa ga na kožo nanesi z nežnimi krožnimi gibi.

2. korak: Uporaba dezodoranta

Čist in svež vonj nudi občutek svobode, nasprotno pa neprijeten vonj lahko pokvari naše razpoloženje in zmanjša samozavest. Dezodoranti Dove z antiperspirantom vsebujejo ¼ hidratantne nege, zato jih lahko uporabljaš, tudi če je tvoja koža občutljiva, ali po britju.

Cosmo nasvet: dezodorant vrzi kar v torbico. Začudena boš, kolikokrat te bo rešil iz zagate.

3. korak: Čiščenje telesa

In to ni le prhanje. Z izbiro gel kreme za prhanje Dove je vsakodnevno čiščenje hkrati vlaženje in razvajanje kože ter osvežitev in poživitev misli. Izbiraš lahko med številnimi mamljivimi vonji in tako hitro vplivaš tudi na počutje.

Cosmo nasvet: voda naj ne bo prevroča, da ne poškoduješ lipidnega sloja kože, še posebej če je že po naravi suha.

4. korak: Nega kože telesa

Prepreči, da bi koža telesa, še posebej na nogah, postala suha, razpokana, groba in srbeča. Dove losjon za nego telesa izberi glede na svoj tip kože.

Cosmo nasvet: če v naglici iz jutranje lepotne rutine večkrat črtaš mleko za telo, poskusi tole: na vlažno kožo ga nanesi že v kadi, takoj po prhanju, šele nato se nežno obriši z brisačo.

5. korak: Nežna nega rok

Veliko ljudi sogovornika najprej pogleda v roke, prav tako pa so te prvi stik ob spoznavanju novih ljudi. Zato vedno imej s seboj kremo za roke Dove, saj vsebuje kompleks DeepCare, ki pomaga obnoviti lipidni sloj kože, da je ta mehka in gladka.

Cosmo nasvet: Krema za roke naj ima svoje mesto na umivalniku, da jo boš uporabila po vsakem umivanju rok.

 

Preberi si več na povezavah: