Dove 5 korakov nege: Razvajaj telo in duha

V programu Dove 5 korakov nege, ki ga v reviji Cosmopolitan spremljamo že tretji mesec in pomaga ženskam pri lepotnih nasvetih, prihajamo do tretjega pomembnega koraka v vsakodnevni negi telesa in resnične lepote.

26. 7. 2012 | Promocijsko sporočilo

Podnevi na našo kožo vplivajo številni dejavniki iz okolja, zato je redno čiščenje osnova za zdravje.

V prvem koraku smo obdelali čiščenje in nego obraza s toaletnim milom Dove, ki nežno odstranjuje ličila in nečistoče, a kože ne izsuši. V drugem koraku smo se osredotočili na nego in svežino pod pazduhami, saj čist in svež vonj nudi občutek svobode ter je ključen za odkrivanje lepote in ženstvenosti.

Prihajamo pa do tretjega koraka – čiščenje telesa, ki ni le prhanje, temveč tudi vlaženje in razvajanje kože ter osvežitev in poživitev naših misli.

3. korak Dove nege:

Čisto telo, jasne misli!

V tretjem koraku se osredotočamo na prhanje, s katerim s kože odstranimo vse nečistoče in mrtve celice, pripravimo pa jo na vlaženje, saj s pravim izdelkom med prho tudi vlažimo kožo in poskrbimo za njeno ravnovesje. Hkrati lahko učinkovito osvežimo tudi misli.

O prhanju in kako to vpliva na kožo, sta Dove obraz, zvezda HTV, in strokovnjakinja za lepo kožo povedali:

Dr. Manola: Kopel priporočam le dvakrat na teden ne glede na to, koliko v njej uživaš. Seveda pa je kožo treba očistiti vsak dan zjutraj in zvečer, zato je to najbolje storiti s prho z mlačno vodo, saj se tako lipidni sloj kože ne poškoduje. To upoštevaj še posebej, če je tvoja koža suha. Gel kreme za prhanje Dove vsebujejo NutriumMoistureTM, ki pomaga obnoviti zgornji lipidni sloj in površinski sloj kože, ki se izgublja med prhanjem. Kožo vlažijo že med prhanjem in tako ta dobi veliko hranljivih snovi ter ohranja prožnost.

Nevena: Kopel si zelo rada privoščim, vendar priznam, da je prhanje bolj praktično in hitrejše. Po navadi se oprham zjutraj in zvečer, tudi če domov prispem ob zori – v posteljo se ne odpravim, dokler se prej ne oprham. Pri izbiri gel kreme za prhanje upoštevam svoj tip kože in trenutno razpoloženje. Zjutraj imam najraje osvežujoče in poživljajoče dišave gel kreme za prhanje Dove. Nadaljujem s skodelico čaja in dan tako začnem s čistimi mislimi.

Sodeluj v nagradnem izzivu

Izziv - Razvajaj telo in duha!

Prvim desetim izžrebankam bomo podarili čudovito zapestnico narejeno s Swarovski® elementi.

Osvojiš lahko tudi paket proizvodov Dove, ki ti bo pomagal poudariti svojo resnično lepoto ter možnost nastopa v oglasu Dove v reviji Cosmopolitan.

Več o tekočem, že tretjem zapovrstjo, nagradnem Dove izzivu boš izvedela na povezavi Dove nagradni izziv: Razvajaj telo in duha!

dove