Fotogalerija: Najbolj vroči utrinki s Cosmo Desetke!

V soboto, 17. septembra, se je od jutra do večera zgodilo toliko vsega, da je bilo dogodkom in aktivnostim težko v celoti slediti. Ker fotografija pove več kot tisoče besed, smo jih samo zate zbrali in uredili v spodnjo fotogalerijo.

Fotogalerija: Najbolj vroči utrinki s Cosmo Desetke! (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
19. 9. 2011

Fotografije je tekom dneva in na večerni zabavi pridno lovil v svoj objektiv Primož Predalič.

Naj se ob tej priliki in na tem mestu zahvalimo generalnim sponzorjem Cosmo Desetke, torej tako Cosmo šoping dneva kot Cosmo Dirty Dance Party-ja.

Sponzorji Teka v petkah in šoping dneva so bili:

  • Compeed, tradicionalni pokrovitelj Teka v petkah, in Galerija Emporium, ki je podarila Versacejeve čevlje tekmovalki z najvišje izmerjeno petko,
  • Nivea - njihove simpatične hostese si lahko našla sredi Prešernovega trga, na večer pa so obiskovalke večerne zabave Dirty Dance Party-ja v klubu Mr Jones (bivši Bachus) lahko zapisovale svoje misli na Niveino tablo misli in prijetnih občutkov. V reviji in na spletu se ta trenutek zaključuje tudi velika Niveina nagradna igra, ki bo nekaj deklet razveselila z vstopnicami za Rihannin koncert v Budimpešti,
  • Nupo – strokovnjak za zdravo in uravnoteženo prehrano, ki je na Cosmo Desetki sodeloval kot sponzor Teka v petkah in med drugim izdatno napolnil darilne vrečke za tekmovalke v petkah. Njihovo zares simpatično hosteso, ki je obiskovalcem na pladnju delila Nupo izdelke (tokrat v obliki sladkih, a postavi prijaznih pralin, ki si jih zagotovo uspela poskusiti),
  • in pa seveda Aquafresh, katerega izziv si v zadnjih nekaj mesecih zagotovo sledila. Zdaj verjetno tudi že veš, da je zmagala fotografija Saše Di Falco. Saši in njenima dvema prijateljicama še enkrat čestitamo ;)


Na Teku v petkah so bili sicer še prisotni:

  • Sense Wellnes klub in T spot


Zahvalujemo se seveda tudi vsem ostalim sponzorjem, trgovinam, mestu Ljubljana in ne nazadnje obiskovalcem, ki so nam pomagali, da ti bo - upamo - dogodek ostal v zares lepem spominu ;)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri