Cosmo praznuje: Čista desetka!

Tradicionalnemu teku v petkah, ki se zgodi vsako leto septembra, se bo letos v čast okrogli obletnici priključila mala serija dogodkov, rezerviranih samo za ženske, čisto pravo desetko v vseh pomenih bomo skupaj doživeli tudi na večerni zabavi.

30. 6. 2011

O vseh podrobnostih prireditve, ki bo 17. septembra dodobra okupirala mestno jedro Ljubljane s številnimi družabnimi dogodki in spremljevalnimi aktivnostmi, te bomo sproti obveščali v rubriki Desetka!

Zaenkrat pa ti lahko razkrijemo le tole ...

Cosmo jubilej!

Praznujemo 10. rojstni dan!

Cosmopolitanke bodo tega dne ves dan veliko nakupovale po nadvse ugodnih, cosmo cenah, se brezplačno dišavile in ličile, dobile brezplačen stilski nasvet, se udeležile tradicionalnega teka v petkah, široko nasmejale za izziv Aquafresh neverjetni nasmehi, preizkusile v metanju frizbija in se sprostile ob masaži.

Skozi ves dan jih bodo na vstopnih točkah dogajanja čakale hostese s Cosmo baloni in delile Cosmo nakupovalne vrečke, zemljevide Cosmo nakupov in mini sladka darilca.

In na večer ... takrat nas čaka še zares divja in vroča zabava - tako kot se za cosmo rojstni dan tudi spodobi!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri