17. septembra bo Cosmo šoping dan!

Na dan, ko bo slovenski Cosmopolitan praznoval svoj 10. rojstni dan, te bodo v center Ljubljane (med drugim) zagotovo zvabili tudi obeti zares norega nakupovanja z nadvse privlačnimi popusti v prestolnici!

8. 8. 2011

Na našem malem zemljevidu popustov, ki bodo v veljavi zgolj na 17. septembra dan, si lahko pogledaš, kam  vse te bodo tistega dne (potem, ko boš morda odtekla  tradicionalni Tek v petkah in se pozabavala na številnih drugih  malih prireditvah, ki bodo tega dne v počastitev okrogle obletnice izhajanja slovenskega Cosmopolitana potekale v prestolnici) še zanesle tvoje petke.

Velja ga preveriti večkrat!

Ker bomo zemljevid do velike rojstnodnevne zabave rožnate Desetke najverjetneje še nekajkrat dopolnili z novimi in novimi privlačnimi ponudbami ekskluzivnih popustov, vsake toliko preveri, ali so na njem že vpisane tudi trgovinice, butiki ali veleblagovnice, katerih ponudba te tudi sicer močno mika.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri