Zoya predstavlja AWAKEN 2014

Ob končanem zimskem obdobju in vstopu v barvito pomlad vam Zoya predstavlja novo svežo spomladansko kolekcijo AWAKEN, ki vsebuje 6 barv in poseben nadlak z *BIG5FREE formulo.

Popeljite svoje misli na barvno popotovanje z novo, neraziskano in vznemirljivo kolekcijo AWAKEN BY ZOYA. Kolekcija vam nudi novo doživetje s šestimi popolno prekrivnimi odtenki + enim bleščečim nadlakom MONET ter vas popelje v svežo pomlad 2014.

Visoko pigmentirani, intenzivni in modni odtenki vas bodo popeljali skozi megleno, komaj še občutno preteklo obdobje v novi svet kromatičnega veselja.

ZOYA AWAKEN – POMLAD 2014

  • ZP723 – Dillon: zelenkast mentol z metalnim shimmer efektom, popolna prekrivnost
  • ZP724 – Rebel: nebeško modra z metalnim shimmer efektom, popolna prekrivnost
  • ZP722 – Hudson: vijolična orhideja z metalnim shimmer efektom, popolna prekrivnost
  • ZP720 – Dot: kremno rožnata, popolna prekrivnost (ustvarjena za kolekcijo SS2014, ZangToi)
  • ZP721 – Cole: kremno breskvina, popolna prekrivnost (ustvarjena za kolekcijo SS2014, Peter Som)
  • ZP725 – Brooklyn: shimmer belega zlata, popolna prekrivnost

POSEBEN NADLAK POMLAD 2014 ‐ MONET

  •  ZP726 – Monet: večbarvni holograsko celofanski nadlak

S pomočjo posebnega nadlaka ustvarite mojstrovino na svojih nohtih. Večbarvne holografske bleščice pustijo enkratni in impresionistični efekt na obstoječi barvi. Nikoli dolgočasni nadlak lahko uporabljamo samostojno ali kot nadlak, ki nudi edinstveno spremembo obstoječemu odtenku.

*BIG5FREE: POPOLNOMA BREZ ŠKODLJIVIH KEMIKALIJ, ki so znani kot povzročitelji raka: tolueni, kafra, formaldehidi, formaldehidna smola in ftalati (DBP). Laki za nohte ZOYA so PRIJAZNI človeku in okolju, PRIMERNI za vegane in nosečnice ter NISO testirani na živalih!