Imajo ga, pa ti?

Zvezdnice so s svojim stilom in videzom vedno na udaru medijev in oboževalcev, vendar ga le redke dosežejo brez pomoči stilistov. Izbrali smo nekaj modnih ikon po katerih lahko povzameš nekaj idej in ti nihče ne bo zameril.

anela-sabanagic
Anela Šabanagić
Victoria Beckham
Victoria Beckham
 Alexa Chung
Alexa Chung
Maja Raspopović
Maja Raspopović
Kate Moss
Kate Moss
Nicole Richie
Nicole Richie
Zoe Saldana
Zoe Saldana
Tilda Swinton
Tilda Swinton
Ula Furlan
Ula Furlan

Lansko leto so se največkrat na lestvicah svetovno znanih zvezdnic z najboljšim stilom znašle Nicole Richie, Victoria Beckham, Kate Moss, Miroslava Duma, Poppy Delavingne, Alexa Chung, Tilda Swinton in Zoe Saldana. Le redko jih lahko opaziš neurejene ali slabo oblečene, imajo značilen stil, po katerem jih prepoznamo ne glede na priložnost in dogodek, predvsem pa znajo nositi oblačila.

Na našem seznamu Slovenk z največ stila pa se znajdejo Ula Furlan, Maja Raspopović, Anela Šabanagić, Barbara Žgalin, Urška Jerkič, Polona Kasal in seveda žirantka našega natečaja Dekle s stilom Špela Jereb, ki je tudi ambasadorka italijanske modne znamke Gaudi. Njen videz boš lahko ocenila na zaključnem dogodku natečaja, na katerega se še vedno lahko prijaviš, če meniš, da bi se tudi ti lahko uvrstila na katerega od seznamov.

Prijavi se in nam pokaži svoj stil?