Finalistke natečaja Dekle s stilom

Izbrali smo pet finalistk, ki bodo 12. junija v Midasu tekmovale za naziv Dekle s stilom in bogat denarni sklad za oblačila in dodatke znamke Gaudi.

deklesstilom1000x1000
Aleksandra Rosič
Aleksandra Rosič
Kristina Apostolova
Kristina Apostolova
Sara Zavernik
Sara Zavernik
Selma Špendl
Selma Špendl
Blanka Vinšek
Blanka Vinšek

Finalistke izbora Dekle s stilom so Selma Špendl, Sara Zavernik, Aleksandra Rosič, Blanka Vinšek in Kristina Apostolova. Prva tri dekleta je izbrala žirija v sestavi Maje Možic, Špele Jereb, Adrijane Brečko in Helene Walland, pri izbiri drugih dveh deklet pa ste nam pomagale bralke spletnega portala www.cosmopolitan.si.

Naloga za prijavo je bila precej lahka, dekleta so morala na naši spletni strani objaviti fotografijo svojega staylinga, s tremi besedami opisati svoj stil in napisati osebne podatke.

Finalni izbor bo potekal 12. junija ob 17. juri v trgovini Midas MultiDesigner Store, finalistke se bomo med sabo pomerile v zabavnem tekmovanju. Med finalistke in obiskovalce bomo razdelili 1.000 €, zato boste vse tiste, ki se niste uspele uvrstiti med top 5 še vedno imele možnost, da osvojite kakšno od nagrad. Za modne nasvete bodo od 14. ure naprej poskrbele Cosmo stilistke, za glasbeno vzdušje pa DJ, pobliže pa boš lahko spoznala novo blagovno znamko v Sloveniji - Gaudi, ki jo na dan dogodka dobiš kar 20% ugodneje.

Pridruži se nam, potrdi svojo udeležbo!