Dekle s stilom je postala ...

Na sproščenem in zabavnem popoldanskem druženju v Midasu smo dobili zmagovalko natečaja Dekle s stilom. Štiričlansko žirijo je najbolj prepričala Selma Špendl.

Dekle s stilom je postala ...

Finalistke so se predstavile v zanimivem tekmovanju, v 12 minutah so si morale z oblačili in dodatki znamke Gaudi ustvariti styling, se preobleči, nanesti ličila Kabuki in k celotnemu stylingu dodati še lak za nohte Zoya. Najbolje in najhitreje je to uspelo Selmi Špendl, ki je prejela darilni bon v vrednosti 300 evrov. Drugo in tretje mesto smo nagradile z vresnotnim bonom v višini 200 evrov, osvojili pa sta ga Sara Zavernik in Blanka Vinšek. Seveda sta si darilni bon za 50 evrov prislužili tudi zadnji finalistki, Kristina Apostolova in Aleksandra Rosič, ki sta ostali zvesti svojemu stilu.

Dogodek je vodila modna mrha Manja Plešnar, zabavno tekmovanje je popestril DJ matej Morn, cel popoldan so obiskovalcem modne nasvete delile Cosmo stilistke, večer pa smo zaključili z osvežilno pogostitvijo. Med obiskovalce smo razdelili tudi štiri nagradne bone v vrednosti 50 evrov za nakup oblačil in dodatkov blagovne znamke Gaudi.Tri finalistke in na dogodku zmagovalko je sicer izbrala žirija, ki so jo sestavljale urednica mode pri Cosmopolitanu Maja Možic, vodja blagovnice Midas Helena Walland, zmagovalka natečaja Dekle z naslovnice Adrijana Brečko in voditeljica televizijske oddaje O in ambasadorka znamke Gaudi Špela Jereb, ostali dve finalistki pa sta bili izbrani po glasovanju na Facebooku.

Več fotk iz dogodka najdeš na Facebooku!