Zvezdniki, ki znajo tudi kuhati

Da bi si zvezdniki kuhali sami? Nemogoče. Gotovo jim kuhajo najboljši kuharji na svetu, privoščijo pa si lahko tudi obiske najbolj prestižnih restavracij. Kaj pa, če ti povemo, da se motiš?

Saj ni res, pa je: nekateri slavni kuhajo tudi sami! (foto: profimedia) profimedia
14. 1. 2014

Našli smo jih nekaj, ki jim kuhinja ni povsem španska vas.

Gwyneth Paltrow

Že leta nazaj je priznala, da ji je kuhanje v užitek. Pri kuhanju najraje uporablja sveže, organske in lokalne pridelke. Ljubezen do kuhanja je podedovala po očetu Bruce Paltrow, prav tako je izdala svojo kuharsko knjigo.

Daniel Craig

Preden je postal James Bond, je delal kot šef kuhinje v pubu. Pravi, da je ljubezen do kuhanja nekaj s čimer se rodiš in kar ostane v tvoji krvi.

Blake Lively

Je modna ikona in odlična igralka, toda sama zase pravi, da svoj pravi talent pokaže šele v kuhinji. Najraje peče torte in peciva, kjer se lahko prepusti različnim okusom in tehnikam.

Tim Gunn

Sodnik v resničnostnem šovu The Project Runway je odličen kuhar in poznavalec vin. Raje kot v restavraciji, svojo obrok skuha sam. Vsak dan obvezno skuha vsaj en obrok, po navadi večerjo, saj si lahko tako vzame več časa za pripravo jedilnika.

Lady Gaga

Se ti sliši čudno, da Lady Gaga uživa v kuhanju? No, Lady je pravi talent v kuhinji, prihaja namreč iz italijanske družine. Sama zase pravi, da najbolje pripravi mesne kroglice v paradižnikovi omaki in vse vrste testenin.