Prav posebna glasbena poslastica

Eta Kamnik je letos zaželela vesele praznike s čestitko, ki jo je zasnovala skupaj z ekipo oglaševalske agencije Formitas BBDO. V njej so izdelki blagovne znamke Natureta postali instrumenti, na katere je glasbenik Jaka Berger zaigral eno najbolj znanih božičnih pesmi, Jingle Bells.

24. 12. 2013 | Promocijsko sporočilo

V poplavi novoletnih čestitk je le malo takih, ki zares izstopajo s svojo izvirnostjo. A čestitka, ki jo je Eta pred dnevi poslala v svet, je nedvomno ena takih!

V njej so za izvedbo božične pesmi Jingle Bells kot instrumente namreč uporabili kar izdelke blagovne znamke Natureta.

Na te posebne 'inštrumente' je zaigral glasbenik Jaka Berger, ki ga sicer poznamo tudi kot spikerja na radiu Študent in člana zasedbe Balladero.

Jaka je sicer preteklo leto posnel tudi ploščo v sodelovanju s pevsko zasedbo Katice in producentom Aldom Ivančičem. Eden njegovih odmevnejših projektov pa je bilo tudi sodelovanje v performansu Gremo vsi! režiserja Mareta Bulca.

In še povabilo: Natureta, ki sodi med najbolj uveljavljene slovenske blagovne znamke, v sodelovanju z revijo Lisa podarja 10 košar svojih najbolj priljubljenih izdelkov. V nagradni igri na spletni strani www.lisa.si lahko sodelujete do 10. januarja 2014. Vsi gurmani, vabljeni!