Lov na nagrade iz Naturetine detox shrambe!

Veselemu decembru običajno sledi otožni januar. Ne le zaradi pomanjkanja obdarovanj, zabav in druženj, temveč tudi zaradi psiho-fizičnega počutja, ki mu poleg manjko časa za rekreacijo in sprostitev botruje tudi preobilica predelane hrane brez prave energije.

6. 1. 2014

Posledice uživanja številnih sladkosti, ki si se jim najverjetneje le težko upirala v decembrskih prazničnih dneh, so zdaj nepreklicno tu. In če te dni trpiš za kakšno od prebavnih motenj, glavobola, utrujenosti ali nihanja počutja, nečistosti kože in celo slabše koncentracije, bodo prihajajoči dnevi kot nalašč za januarsko prečiščevanje telesa.

Kaj pa bi morala najprej storiti?

Poleg nekaj sprememb v načinu življenja, s čimer imamo poleg športa, občasne savne in priložnostne masaže v mislih predvsem več svežega sadja in zelenjave na tvojem jedilniku. Da pa bo tvoj januarski prečiščevalni tretma bolj zabaven, te v sodelovanju z Natureto vabimo k naši novi, prav posebni interaktivni igrici: nagradni Cosmo detox!

Vse kar boš morala storiti je, da se na spletni strani Cosmopolitana poženeš v lov na šest detox izdelkov Natureta, ki jih boš s klikom na vsakega od njih varno pospravila na polico svoje virtualne shrambe.

Ko boš zbrala prav vse izdelke v naši Natureta virtualni igrici (za katero veljajo splošni pogoji nagradnih iger na spletu), le še vpiši svoje podatke v formo, ki se ti bo odprla po uspešno dokončanem lovu za Naturetinimi dobrotami. Z nekaj sreče bi kaj lahko postala ena od desetih srečnic ali srečnežev, ki se bodo lahko veselili velikega Detox paketa Natureta v katerem bodo prav vsa živila iz naše virtualne Naturetine shrambe: čičerika, rdeča pesa, bio grah, kislo zelje, kisla repa in gorčica, ena od naših nagrajenk (ali nagrajencev) pa si bo za nameček lahko izbrala še polletno naročnino na mesečnik ali trimesečno naročnino na tednik iz bogate zbirke tiskanih edicij Adriamedie.

Nagradna igra bo trajala vse do 19. januarja, o nagrajencih pa bo kot običajno odločil žreb.